2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117069 بازدید | 17011 پست
ممنون مهربونادخترا من به نظراتتون احترام میزارم و الان پای یکی از تاپیک هام رو باز میزارم لطفا تشریف ...

لطفا تاپیکت ک باز کردی منم تک کن این روزا خیلی ب حال خوب و دوست داشتن خودم نیاز دارم ممنونم

همیشه روز زن قبل روز مرده پارسال رو بیخیال امسال رو بچسب😁😁😁

دقیقا  😉

خدا هوای زنها رو بیشتر داره 😁 

اول اونها بعد ما 😜

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلی قشنگم 🫂🫂🫂😍😍😍💖💖💖💖

🥰😚♥️

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ساحل یه 🤏🤏کوچولو سرما 😀باور کن وگر نه هوا خوبه😛😂

دقیقا👌🏻

امسال انگار اصلا سرد نمیخواد بشه 

منم در طول روز چند بار در رو باز میکنم تا خونه کمی خنک بشه 

بخاری هم رو شعله کمش هست 

یکی منو لایک کنه لطفا

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دوستان صبح زیباتون بخیر خدایا بابت آرامشم شکرت خدایا شکرت نگاهت بهم هست

سلام عزیزم ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دلم خنک شداااا

درس عبرت گرفته 🥴😂

صبحتون بخیر دخترا ما امروز بخاطر آلودگی مجازی شدیم 🥲واقعا حس میکنم بوی آلودگی تو گلومهمراقب خودتون ...

سلام عزیزم ♥️

اره ماهم من چند روزه بیرون نرفتم حتی تو تراس نبودم 🥴🥴🥴🥴

سلام به دوستان عزیز و خوش انرژی خودم صبحتون بخیر باشه 😍

هفته خوبی در پیش رو داشته باشید 🥰

حالا ک دارم دقت میکنم فقط آزی نیست 🙃🙃🙃🙃۲ دی روز مادر ۲۵ دی هم روز پدر هم تولد آبجیم آقا من رد دا ...

مبارکه 😂♥️

منم لیستمو بروز رسانی میکنم نصف شب یادم افتاده بود که 

سه دی تولد داداش کوچیکمه 

۱۲ دی تولد حامد و سالگرد ازدواجمونه 

روز مرد و زن هم که جای خودش 

۲۸ دی تولد دوستمه که امسال رو معافم ولی خب باید یادم باشه تبریک بگم 

فدات شم ولی نمیدونم چرا هشتک رو نیاورد 😕میزنی روش میگه چیزی نیست 😐

همونم خوبه تاپیک یهو خوشگل شد 😂

ساحل یه 🤏🤏کوچولو سرما 😀باور کن وگر نه هوا خوبه😛😂

من حالیم نیست خواهر 

وقتی همه خواهرات بخاری و شومینه و شوفاژ روشن کردن 

توام باید داشته باشی 

نه اینکه از هوای بهاری و نور خورشید لذت ببری 🥺😁❌

خواهش میکنم عزیزم 🥰♥️ ای جاااان خواهر قشنگ و خوش انرژی خودم خدا رو شکر برای بودنت 😍😍😍😍

عزیزدل منیییییییی 💘💘💘💘💘💘بووووووووس 

سلام عزیزم ان شاءالله که موفق باشی و همه چی همونجور که دوست داری عالی پیش بره 😍😀

مرسییییییییی نازنینم 💘 بهترینها سهم خودت باشه 💕 💘