2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116026 بازدید | 16871 پست
ریحان خشک یا تازه هر کدوم میشه اگه ریحان خشکه یه قاشق با دو لیوان کوچیک آب بزار بجوشه اگه تازست یه م ...

مرسی ساحل جان 

الان تو خونه ندارم بگیرم بخورم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

به به حتما یخرمش ممنون ساحلی 😙😙

میگم سارا جون 

شما که هرروز مطالب مفید میزاری داخل تاپیکت 

ما نیایم اونجا ؟؟ 

تا اینکه همه اونجا باشیم مطالب هم  همه راحت تر پیدا کنن  بین پیامک ها نیفته 

؟؟ 

اونجا چت میکنیم گزارش میدیم و مطالب می‌خونیم 

نظرت چیه؟ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی ساحل جان الان تو خونه ندارم بگیرم بخورم

انشالله بهت سلامتی بده عزیزم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
منم سارا سر از این تصویر سازی در نمیاوردم ولی پیارسال و پارسال همش تصور می‌کردم ماشینمون رو عوض کردی ...

خدا رو شکر محیا جونم

بله میشه محیا 

باید خیلی غرق تصوراتت بشی جوریکه وقتی چشات رو باز کردی اون حس شدید خوشحالی رو توی خودت ببینی . ساعت ها بعدش هم بابتش خوشحال باشی

من گاهی شده اونقدر عمیق تصویر سازی کددم که وقتی چشام رو باز کردم اشک ذوق داشتم

و اینکه توی تصویر سازی باید از دیدگاه چشمات به موضوع نگاه کنی 

یعنی به جای اینکه مثل یه فیلم به خواستت نگاه کنی و خودت رو بببنی .. میرب توی چشمات و واقعا اون خواستت رو توی تصورت زندگی میکنی 

مثلا همین تصویر سازی ماشین

کلا با چشات دستات رو میبینی که داری در ماشین رو باز میکنی ( نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یانه . یعنی از دور خودت رو نمی بینی وارد چشمات میشی انگار که همین الان داری این خواستت رو اجرا می کنی)

بعد که داخل ماشین شدی دستت رو روی فرمان گذاشتی کاملا گرما و یا سرماش رو حس میکنی

حتی زبری و نرمی و گرمی . راحتی صندلی رو هم باید حس کنی و ...

🫀🥳🫀🥳🫀🥳🫀🥳🫀تاپیک های سارامون چقدر جیگره هرروز میخونم ممنونم سارا جونم

عزیز دلمی 😙😙 شما ها همگی استادین

من دارم درس پس میدم و چکیده مطالب خودتون رو میزارم

میگم سارا جون شما که هرروز مطالب مفید میزاری داخل تاپیکت ما نیایم اونجا ؟؟ تا اینکه همه اونجا باشیم ...

ساحل جونم یعنی تاپیک جدید باز کنم ؟؟ یا منظورت تاپیک تمرینات رو باز بزارم؟؟

و اینکه توی تصویر سازی باید از دیدگاه چشمات به موضوع نگاه کنی یعنی به جای اینکه مثل یه فیلم به خواست ...

خیلی ممنونم ازت ساراجان 

چشم رعایت میکنم همه چیز 

انشالله در آینده ای ن چندان دور بهش برسم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ساحل جونم یعنی تاپیک جدید باز کنم ؟؟ یا منظورت تاپیک تمرینات رو باز بزارم؟؟

نه گلم همون دوتا تاپیک که زدی یکی رو از حالت قفل خارج کنی ما همه بیایم گزارش بدیم و چت کنیم وکمک کنیم و.. 

دقیقا شبیه همون تاپیک قبل که داشتی 

دیگه اینو قفل کنم همه بیایم اونجا 

مطالب تو واسه هممون مفیده هرروز همه بخونیم 

تا اینکه اینجا فقط گزارش روزمرگی ساده و.. رو داشته باشیم 

نظرت چیه؟

عزیز دلمی 😙😙 شما ها همگی استادینمن دارم درس پس میدم و چکیده مطالب خودتون رو میزارم

قربونت شیرین عسلم 🫀 

ممنون ساحل جونم که با ما هم به اشتراک میزاری 😙😙😙

خواهش میکنم عزیزدلم 💘 انشالله که به کارتون بیاد

وای چه عالی منم حتما امتحانش میکنم

اره سارا جون حتما دو سه دوره پریودی امتحانش کن 

هر روز پریود از روز اول تا آخر 

با شکم سبک بخور 

و ولرم هم منظورم این نیست روبه سردی رفته باشه هنوز یه خورده گرما رو حفظ کرده باشه ولی زبون و دهن رو نسوزونه 

با قند و نبات هم نخور 

همینجوری خالص و طبیعی 

بعد اون مدت اصلا لبنیات نخور که سطح ایمنی بدنت اوکی باشه خواب‌آلود نباشن گلبول های سفید و سیستم ایمنی بدنت 🫀🍓

مطمئنم عاشقش میشین 

یه چیز دیگه که این ماه ازش نتیجه دیدم خوردن زنیان و سیاهدونه هر کدوم نصف قاشق مرباخوری 

اینم عالیه اگه مشکل ورم معده و روده نفخ و سردی معده و روده رو دارین یا حتی اضافه وزن که مربوط به هضم غذا و غذا های سنگینه جوابه 

.. 

یه مورد دیگه اینکه من این ماه وازلین و روغن بادام و آلوئه ورا رو داخل یه ظرف کوچیک قاطی کردم و هرشب به ابرو ها م میزنم و میخوابم 

این باعث شده تار های ابرو منظم و مرتب باشن خوب رشد کنن و دیگه شکننده نباشن 

.. 

حتما امتحان کنین