2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116125 بازدید | 16893 پست
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ(فاتحه۶)تو ما را به راه راست هدایت فرما.خدایا مرا با دو راهی‌های ز ...

سلاااام‌فاطمه👋

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم صبحتون بخیرررر 

انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
آزگل مامان من موقع زدن آمپول از استرس خندش میگیره 🙈🙈 همچین میخنده جوری تکون میخوره که نمیشه آمپول ...

😂😂😂😂عزیزممممم 

کاش منم اینجوری بودم 

من خیلی میترسم از آمپول عمرا نمی‌خوام بزنم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
شب خوش دخترا 🌒🌓یادآوری پنج مورد اتفاق خوب امروز رو موقع خواب فراموش نکنید 💙💙💙💙💙

😍😍😍

دوستای گلم لطفاً بقیه دوستامون هم که من فراموش کردم تگ کنم رو دعوت کنید ممنون🌸🌸🌸

میشه بگید چجوری فونت نوشته ها رو بزرگتر کنم جدیدا خیلی کوچیک شدن نمیتونم بخونم چشمم درد میگیره

صلوات

یه حرفای دیگه هم میزد خیلی +18 بود 🙉🙊🙈بعضی وقتا نمودار می‌کشید «دوتا تپه» آخرش که توضیحاتش تموم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

بچها رفتم‌آمپول زدم‌😵‍💫یکی‌بیاد یه آب قند بده دستم...

عزیزم 🥺خدابد نده بهتری؟

سلام عزیزم خوبی 🥰ان شاءالله که بلا به دور باشه ازشون 🤲خدا رو شکر پر روزی باشی ان شاءالله که همه چی ...

سلامممممم مهربونم 🫀 ✨ 

دقیقاااا منم تا حدودی تلاش کردم فراموش کنم 

مدیتیشن انجام دادم الان بهترم 

مرسییییییییی نازنینم انشالله بهترینها سهم خودت باشه 💕 

سلام ساحل جان صبحت بخیرای جانم قلبونوشون برم خداروشکر ک بهترن و خداروشکر بابت کارت ساحل انشالله ک بت ...

سلاممممم خدانکنه عزیزدلم 💘 

مرسییییییییی نازنینم 

عزیزممانشالله هرچی خیر وبرکت هست بسمت بیاد عشقماللهم صل علی محمد وال محمد

سلاممممممم 

قربون تووووو خواهر خوشگلم برم که عزیزدلی

این چیز کیکی ک برا تولد شوهرم درست کردم یکم تمیز کاری لازم داره وای بچه ها اینم عشق منه پتوس خوشگلمه ...

ای خدااااا 

قلبم 

چقدر قشنگ ♥️ 

دستت درد نکنه 😍 

مبارک باشه عزیزدلم 

ساحل جون اینجا صفحه ها جلو رفته و کنار هم جمع هستیم تک تک بچه ها هم دارن میان مثلا مهدیس و ریحان جون ...

سارا جون سلامممممم 

عزیزدلم کاش لطف کنی تاپیک جدید بزنی این تاپیک واسه تو 

بعد اینکه مهم تر از همه چی اگه مطلب بزاری همه میتونن به راحتی پیدا کنن و بخونن تو تاپیک بزنی من بلافاصله اینو قفل میکنم 

من با تاپیک جدید موافقم 😆دلم واسه حرفات تنگ شده