2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116147 بازدید | 16893 پست

گزارش تا به الان من

غذا رو آماده از فریزر تدارک دیدم

ماسک جو پرک و تخم کتان گذاشتم

برای لبام دخترا من وازلین رو با کمی پودر دارچین مخلوط میکنم و ماساژ میدم  اونقدر لطیف میکنه که نگو وقتی بیشتر ماساژ بدین لبارو انگاری ژل زدین ولی ماندگاریش مثلا نیم ساعته ولی خیلی خوبه امتحان کنید

با خاله جونم هم کمی تلفنی صحبت کردم 😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیا جونم خیلی خوبه که شکر گزاری هات رو مکتوب می کنی آخه نوشتن به کلمات قدرت میده من این رو واقعا تجربه کردم . هر چیزی رو ثبت کنم انگار زمین و زمان بهش انرژی می فرستن و دست توی دست هم میدن تا بهش برسم

دخترا برای شروع بهتر چالش هامون اول باید حس خوب باطنی توی خودمون ایجاد کنیم

پس لطفا از امروز  تا عید دوباره شکر گزاری هامون رو شروع کنیم ( هر روز ده مورد )

بهتره بنویسیم ولی شاید بعضی وقت ها زمان نوشتن نداشته باشیم اون موقع لفظی برای خودمون بگیم و از خدا تشکر کنیم هر از گاهی هم اگه تونستین توی تاپیک قرار بدیم تا به همدیگه انرژیش رو منتقل کنیم

لطفا تا عید این مورد و چالش شبانمون رو جدی بگیریم تا دیدمون به هر آنچه اطرافمون هست عوض بشه و مثبت نگری توی وجودمون نهادینه بشه ابنجوری بهتر می تونیم چالش ها رو دنبال کنیم 

ممنون مهربونا💗💗💗💗💗

آزی ورزش چی روزی چقد 😄😄😄الان مگی محیا ول نمیکنه

پلانک قشنگم هست دراز و نشستم بود،دراز نشست خیلی بهم‌فشار میومد،فقط پلانک‌رو انجام‌دادم روزای اول زیاد‌نمیتونستم‌نگه دارم،ولی الان تا ۲دقیقه میتونم برم زیاد نیستا ولی خب چندین‌بار تو طول روز تکرارش میکنم.

آره ب محیا گفتم 😄😄😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آزی من که میگم شیربن ترین دوران زندگی همون دوران و البته دوران دانشجویی بود

دقیقا اینا جز تکرار نشدنیان☺️

پس من درست حدس زدم بهت گفتم مثل بچه مثبت هاست 😉😉

اره یادمه گفتی

بارکلا خوب حدس زدی سارا😉

پس آپشن نی نی سایت اضافه شده و پیشرفت کرده .با نبود امکان ویرایش منتظر سوتی های جدید از من باشید 😉� ...

مث اون سوتی ،ک‌مهدیس همش‌میگفتش ...🙈🤣

گزارش تا به الان منغذا رو آماده از فریزر تدارک دیدمماسک جو پرک و تخم کتان گذاشتمبرای لبام دخترا من و ...

نوش جان

من ماسک‌کتان رو تنها میزارم‌سارا...

گزارش اینجانب😎

من تا ب الان‌ در حین‌درست کردن ناهار، کمی جموجورم کردم‌خونرو.. ‌

ب گلا آب دادم

چنتا تیکه لباس بود انداختم‌لباسشویی

الانم از حمام اومدم...

دخترا برای شروع بهتر چالش هامون اول باید حس خوب باطنی توی خودمون ایجاد کنیمپس لطفا از امروز تا عید ...

عالی...هستم من...

😄😄😄😄😄 من گیر بدم ب چیزی ول نمیکنمتا شونصد سال میخندم همسرم میگه خوش خنده ای دختر دایی ام میگه م ...

😂😂😂

ووییی قربون خنده هات برم که😍🌹😘

همیشه بخندی قند من

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
منم مغزم خرابه 😄😄😄😄ب منم میگن چرا همه چیز رو جنسی میبینی 😄😄😄

نمیبینیم واقعا هست😁😁😁

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
😅😅😅تو هممممم

پیش میاد دیگه

من همیشه منفی ترین معنی اول میبینم😂😂😂