2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116152 بازدید | 16893 پست
خدا نکنه وااای اینجور که اسنیکر گذاشتی نه نمیخاد منم ترسیدم 🤣🤣🤣🤣

😆😆😆

پانته آ جون اول بذ توضیحش بدم بعد از عکس بگم😄 راستش.‌‌..

من اول بهشون گفتم شما نباید ناشکری خدا رو بکنین همین غذاهایی ک‌شما دارین بدون دردسر میخورین خیلی از بچها هستن در حسرت یه تیکه نونن .خیلیا هستن هیچی گیرشون‌نمیاد بخورن.بعد عکس بچهایی ک‌کشورشون جنگ زده اَن رو نشونشون دادم.دیدی ک‌طفلکیا‌ استخوناشون‌اصلا‌مشخصه🥺اونارو دیدن‌هم ترسیدن‌هم‌تحت تاثیر قرار گرفتن.

این بود داستان‌من، انشالله ک برداشت بد نشه

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  به دوستان قشنگ  و خوش انرژی خودم 💖

صبحتون بخیر اوقاتتون فرشته بارون امیدوارم روز پر برکت و پر روزی داشته باشید  ♥️🥰 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام به دوستان قشنگ و خوش انرژی خودم 💖صبحتون بخیر اوقاتتون فرشته بارون امیدوارم روز پر برکت و پر ...

سلااام‌مهربان جان

😆😆😆پانته آ جون اول بذ توضیحش بدم بعد از عکس بگم😄 راستش.‌‌..من اول بهشون گفتم شما نباید ناشکری خد ...

😂😂😂😂😂 حدسش رو میزدم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلااام‌مهربان جان

سلام به روی ماهت ،مهر بانو خوش انرژی 🥰♥️

[QUOTE=363570323]😂😂😂😂😂 حدسش رو میزدم [/QUOTEببشید🫠😔

😘♥️

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

خواهران ببخشید که من دو سه روز نیستم و فردا هم درگیرم اما میام با کلی خبر خوب 

این چند روز که نبودم نصف بیشتر تایمم رو که فسقلیا رو دکتر و.. بردیم بخاطر گوش 

سرماشون شده بود گوششون درد گرفته بود من دارو دادم داشتن خداروشکر خوب میشدن که 😆😆بچگی کردم و بردمشون حموم بد از بدتر شد.. اما خداروشکر الان دیگه بهترن 

.. 

از اون سمت کارای دیگه ای رو ردیف کردم که میام بهتون میگم بیشتر راجبشون 

با یکی از دوستام که رشته کشاورزی رو داره و کلا به مبحث گل و گیاه آشنا 

پیشنهاد کار توی گلخونه رو داشتم محصولات گلخونه رو بسته بندی میکنن و می‌خوان یه لاین بزارن که کیفیتش رو بالا ببرن مشتری پسند تر باشه از طریق ارزش غذایی کیفیت بهتر بسته بندی و... 

بعد چون سر جمع اون تایمی که من میرم کمه حامد فعلا اعتراضی نکرده 

من حتی دور کار هم میتونم باشم اینه که درگیر مطالب و.. برای اونام حداقل یه نمونه کار بدم  کف کنن😂😂

راجب چالش سارا هم حتماااااا قول میدم انجام بدم 

ببخشید حتی می‌دونم پیام دارما 🥺🥺🥺 اما حتما میام و میخونم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خو ...

کیبورد چقدر اشتباه تایپی زده 

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 پسر بد 

دخالت می‌کنه من چی تایپ میکنم 

خواهرا رو زده خواهران 🥲🥲🥲🥲🫠🫠

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خو ...

سلااام عزیزم‌توخوبی؟؟؟ 

الهی من‌بگردم‌واسه اون دوتا خوشمزه، ک‌گوش درد شدننن😍💘💘💘💘

چ خوب ساحلی، خدا روشکر ک‌حامد گیر نداد بهت، و دیگه هم‌نده🧿🌹

موفق باشی خوشگلم 

فقط مواظب خواهرزاده هام‌باشیا...

راستی راجب اون فامیل هم که من دو سه شب پیش راجبش حرف زدم 

هم بابت حرفاتون ممنونم همه رو خوندم فقط حرف زدن اینجا آرومم می‌کنه 

به حامد نمیتونستم بگم 

اصلا حوصله بدتر شدن ماجرا رو نداشتم که همش کش پیدا کنه 🫠

ازتون ممنونم

راستی راجب اون فامیل هم که من دو سه شب پیش راجبش حرف زدم هم بابت حرفاتون ممنونم همه رو خوندم فقط حرف ...

عشقی💘

سلااام عزیزم‌توخوبی؟؟؟ الهی من‌بگردم‌واسه اون دوتا خوشمزه، ک‌گوش درد شدننن😍💘💘💘💘چ خوب ساحلی، خدا ...

سلامممممممم عزیزدلمممم خوبی ؟؟؟ خدانکنهههههه

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 

چشم حتماااا 

ازگل دعا کن واسم