2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 110482 بازدید | 15833 پست
🤝🤝😄من تو دیزی درست میکنم پوست گندم میکنم نیمکوب میکنم پیاز رو با گوشت چرخ کرده تفت میدم زردچوبه م ...

فاطمه برا ما با شما خیلی فرق داره 

تا ب حال تو هیچ آشی گوشت ننداختیم بجز شله قلم کار اونم خودمون درست نکردیم برامون آوردن از شمال 

ولی حتما ی بار درست میکنم اینو ک گفتی 

من الان گندم و نخود لوبیا و عدس و کشک 

خیلی خوشمزه میشه 

با لحجه خودمون بهش میگیم شاماران 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

واقعا؟؟؟؟؟ وای اره شونه هم دارم فکر کنم یه مانتو پاییزی صورتی دارم که حامد عمرا نمیزاره بپوشم اما خو ...

پهلوون😅😅😅وای از دست این‌حامدخان

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میشه یکم بچه ها راه بیفتن باید دنبالشون بدو بدو کنی خودکار لاغر و ورزیده میشی 😀ورزشکار چی😂😂ه ...

همون هفته ای ۲بار هم‌عالیه فاطمه...

😂😂😂💕😂😂😂💕نه بابا ؟ از امین توقع نداشتم 😂😂😂😂😂سیاست کجاست همش نظر خیره حامد هم همینه بخدا ...

😄حامد شده دایه مهربونتر از مادر

قدم ۱۶۸ قبل بارداری ۶۸کیلو بودم الان رو نمی‌دونم بخدا بعد چی محیا ران ها و باسنم چاقه راضیمیهو میای ...

تو ک‌الان‌خوبی ک‌خواهرم،ماشالله...

شکمتم‌ورزش فقط

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من چی یعنی پیرم کرده زلزله تو ایلات کننده آمریکا بیاد میگه این تقصیر محیا بود 🤣🤣� ...

اره یادمه همش میگفتی گیر میده😄

سلام مهدیس گلی خوبی عزیز دلم بیا پیش خودمون همیشه 🫂🫂🫂عزیزمممممم درکت میکنم انشالله همیشه دلت شاد ...

سلام ب روی ماهت دورت بگردم من 

🥲🍓❤️کلییییی مرسی بابت حرفات تک تک کلمه هات انرژی مثبت بود برام دورت بگردمممممم 💋❤️🫂🫂

🎀

سلااام‌ آجی کوچولو🥺خوبی عزیزم...دلمون واست‌تنگ‌شده بود...خداروشکر ک‌پشت سرگذاشتی اون‌روزا رو🥺💔 .. ...

سلام عزیز دلمممم 

قربونت بشم مننن 

خودت خوبی ؟؟؟ 

چشممم 🎀💓

🎀

وای بچه پسرم تا ده میشماره😁😁😁😁😁😁 من دورش بگردم آخه شعر ی توپ دارم قلقلی ام داره کم کم حفظ میکن ...

ای جااااااااان 😍😍😍😍😍😍😍

قشنگترین آوایی که هر مادری می شنوه💗💗👌👌

تبریک میگم مامان جونش