2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117206 بازدید | 17011 پست
خدا نکنه خاله آزی جون😘😘😘

محیا‌منم‌پسرشعر تاب تاب عباسی رو خیلی بانمک‌میخوند، بخصوص عباسی رو خیلی قشنگ‌تلفظ میکرد،توی همون‌روزا ما یه قناری خریدیم اسمشو‌گذاشتیم‌عباسی😂🤣

ک‌پسرم‌هرروز صداش کنه‌ما‌کیف کنیم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
جدی دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای منم می خوامممممممممممساحل لطفاااااااااااا پلیززززززززآزی چه شکلیه بیشتر بگو ب ...

😂😂😂

سلامممممم عزیزم چشم واست میفرستم 

سارا قبل ازدواج خیلی لاغر و خوب بودم بخدا چند وقت پیش داشتم با حامد صحبت میکردم که تموم لباس ها با هر مدلی اندازه م بود ولی ازدواج کردم الان باید کلی از لباس هامو کنار بزارم یا اینکه خیلی توجه کنم واسه خرید که مناسب باشه 

الان خیلی چاق نیستم شاید حدودا ۶ـ۵کیلو اضافه وزن داشته باشم 

ولی باز دلم اون روزامو میخواد 😂😂با وجود حاملگی نمیتونم و 

حامد هم راضی نیست یه اپسیلون لاغر میشم می‌فهمه میاد میگه غصه خوردی یا کم خوردی؟ چرا باید لاغر شی ؟ تعریفش از لاغری اینه که کسی که چاقه اگه لاغر شده حتما غصه خورده یا افسرده شده 

اینه که حتما فسقلیا یه خورده بزرگ شن من باید باشگاه برم حتما 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیا‌منم‌پسرشعر تاب تاب عباسی رو خیلی بانمک‌میخوند، بخصوص عباسی رو خیلی قشنگ‌تلفظ میکرد،توی همون‌روز ...

ای جانم😁😁😁😁 عباسی 

آزی پسرمم میگه میزنم زمین خبا میره 🤣🤣🤣 ب جا هوا 

ممیدونم خوجا میره 

نمیدونم کجا میره ای من مردم برا شیرین زبونی هاش 

میگه مامان دوشت دالم عسقم ب ش میگه س 

ممسم (نفسم )

من دیگه رد دادم براش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

😁😁😁😁😁 منم از سرما خوردگی میترسم پارسال ی سرما خوردگی بد گرفتم چند کیلو لاغر کردم جدی یعنی خوبم ...

اره دخترخوبی...

واسه شکمت حرکت‌پلانک‌رو بزن، برو‌گوگل سرچ کن،خیلی جوابه...

ساحل منم خیلی مشتاق دیدارت هستم میشه لطفااااا؟؟؟؟ 😍😍😍

بله عزیزم 

اختیار داری مهربونم ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ای جااااااان رادوین خوش اشتها 😍😍😋😋😋ساحل وقتی ازشون تعریف میکنی آدم احساس میکنه کنارته😍😍

کاش بودین 🥺😍الان من ۱۰ـ۲۰ تا خواهر لازممه 

خاله مهربون♥️ 

😂😂😂سلامممممم عزیزم چشم واست میفرستم سارا قبل ازدواج خیلی لاغر و خوب بودم بخدا چند وقت پیش داشتم ب ...

😁😁😁😁😁 چرا این مردا مخالف لاغری زنانن 

بعد اگه بشیم ۱۰۰ کیلو میگن چاقی 🤣🤣

ساحل چند کیلو الان با چ قدی 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ای جانم😁😁😁😁 عباسی آزی پسرمم میگه میزنم زمین خبا میره 🤣🤣🤣 ب جا هوا ممیدونم خوجا میره نمیدونم ک ...

ای جووووون

ای جانم😁😁😁😁 عباسی آزی پسرمم میگه میزنم زمین خبا میره 🤣🤣🤣 ب جا هوا ممیدونم خوجا میره نمیدونم ک ...

دختر منم همین‌الان‌ب نمیدونم، میگه‌ممیدونم🙈😂

آره ورزش میکنم آزی توم شکم داری ؟؟

من‌داشتما، الان‌خیلییی‌کم‌شده، خداروشکر

این.پلانکو انجامش‌میدم و گاهی هم‌دراز نشست...

سارا چهره واقعا زیبایی داره ظریف تمام اجزای صورتش متناسب بهم عین خارجی هاس موهاش ی رنگ خاص😍😍😍بینی ...

قربونت برم عزیزدلم تو خودت همه چی تمومی که دیگران رو زیبا میبینی عزیز دلم ♥️

😁😁😁😁😁 چرا این مردا مخالف لاغری زنانن بعد اگه بشیم ۱۰۰ کیلو میگن چاقی 🤣🤣ساحل چند کیلو الان با ...

دقیقاااااا

ریحان جونم من امسال دمنوش پاییزیم رو اینجوری درست کردم شیره زعفرونی رو درست کردم و روش غنچه گل محمدی ...

به به 

نوش جون 

ماشاالله چقدر هم با سلیقه