2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 110455 بازدید | 15833 پست

سلاااام بعد مدت طولانی 🥲

امیدوارم حالتون خوب باشه 

این مدت خیلی چیزای بدی رو پشت سر گذاشتم 

ولی خداروشکر خودمو نباختم و ادامه دادم برای حال خوبم 

مشکلات خانوادگی زیاد خ/و/د/ک/ش/ی  ناموفق 

مشکلات دوستام تو رابطه سمی ک بودم .....

بلاخره همه اون حسا تموم شد 

دیگه داره حالم خوب میشه 

جالبه این اتفاقا تو همین ۳/۴ ماه افتاده منم دقیقا ۳/۴ ماه بیشتر نیست میخواستم حالم خوب بشه 

البته یکسال هست دوباره افسرده شدم 

ولی این اتفاقا با اون حسی ک میخواست همه چی خوب باشه یکسان بود ..

خداروشکر همه چی خوب آرومه و می‌دونم بهتر بهتر هم میشه 🥲🤍

🎀

🔴 صدقه اول ماه فراموش نشود

🟢 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به امام زمان علیه السلام در وظیفه شماره ۲۳ و ۲۴ آمده است :

🔺صدقه دادن به قصد سلامتی امام

🔺 صدقه دادن به نیابت از امام عصر

خدایا ما را از یاران حقیقی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بده.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔴 صدقه اول ماه فراموش نشود🟢 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به امام زمان علیه السلام در وظی ...

آزگل امروز اولین روز قمری بوده 

برای صدقه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
وای بچه پسرم تا ده میشماره😁😁😁😁😁😁 من دورش بگردم آخه شعر ی توپ دارم قلقلی ام داره کم کم حفظ میکن ...

ای جونم 💖😍

سلاااام بعد مدت طولانی 🥲امیدوارم حالتون خوب باشه این مدت خیلی چیزای بدی رو پشت سر گذاشتم ولی خداروش ...

سلام مهدیس گلی 

خوبی عزیز دلم 

بیا پیش خودمون همیشه 🫂🫂🫂

عزیزمممممم درکت میکنم 

انشالله همیشه دلت شاد بشه خوشگلم 

تو هنوز سنی نداری برو بیرون بچرخ برو استخر سینما حالت عوض میشه 

عشقم اینو از من ب تو یادگار 

من چ در مجردی چ الان مشکلات بسیاری رو پشت سر گزاشتم 

خودت حالت رو خوب کن این مشکلات گذرانند

اگه خودت رو راه کنی بعدا پشیمون میشی 

تلاش کن ب هدف هات برسی درس رو تحت هر شرایطی ول نکن 😥😥😥

من کردم الان مث چی پشیمونم 

چند سال دیگه از کنار خانواده ام میری مستقل میشی 

حرفام رو نصیحت نگیر 

چون دوستمی بهت گفتم قشنگم 

ی جورایی فاصله سایمون کمه 

خودت رو در پی این رابطه های یکی دو روزه هدر نده 

دوستای ناباب😁😁 رو ول کن برعه 

مم الان دوتا بیشتر دوست ندارم اونم دختر دایی و دختر خاله ام هستن همکلاسی بودیم تا الان باهمیم 

بعضی دوستی ها آدم رو برای رسیدن ب هدف ها نگه میدارن

خلاصه کنم بیشتر مراقب خودت باش❤️❤️❤️

آخرم سنت رو ب ما نگفتی ها 😁😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا صبح همگی بخیر 

وای مهدیس نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم اومدی تاپیک 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

امروز دخترم رو قراره من ببرم مدرسه و از اونجا می خوام کمی پیاده روی کنم برگشتم کلی می حرفیم که دلم خیلی تنگت بود

محیا انشالله زودی خبر تماس رو بهمون میدی گلم

راستی دخترا قرار ساعت 3 امروز رو اگه موافقین برای فردا نگه داریم چون مثل اینکه ساحل و خیلی دوستان هنوز نیومدن دوستمون دارم 💗💗💗💗فعلا

نیم ساعت داشتم میرقصیدم 💃💃💃💃💃دو هفته اس رژیمم غذام رو کم‌کردم قند کلا نمیخورم ولی کیک و کلوچه ه ...

افرین‌محیا، دست راستت رو سر من...منم وزنم رفته بالا...باید یه فکر بکنم،‌نمیشه اینجوری😄

همش‌میام‌ک‌نخورم، دلم‌هوس میکنه‌میرم‌میخورم😁

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آزگل امروز اولین روز قمری بوده برای صدقه

سلام‌خوشگلم،جدی؟؟؟ الان‌میتونم بزارم‌کنار،صدقه رو فاطمه؟؟؟

افرین‌محیا، دست راستت رو سر من...منم وزنم رفته بالا...باید یه فکر بکنم،‌نمیشه اینجوری😄همش‌میام‌ک‌نخ ...

😁😁😁😁😁 وای منم شکموم ب زور خودم رو کنترل میکنم 

برنج ک خیلی کم میخورم نونم همینطور 

نون تست با رایس کیک بیشتر میخورم 😁😁

همسرم گفت ملت رژیم میگیرن تا هزینه های کم میشه ولی تو ماشالله زیاد شده 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی مخالف رژیم هست میگه نگیر و فلان اندامت خوبه 

ولی آزی من پاین تنه ام چاق شده زیاد 😁😁😁

سلام دخترا صبح همگی بخیر وای مهدیس نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم اومدی تاپیک 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘امرو ...

سلام‌عزیزم

صبت بخیر...

فردا،ک تعطیله...،شاید بخوایم‌بریم‌جایی🙈

سلام دخترا صبح همگی بخیر وای مهدیس نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم اومدی تاپیک 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘امرو ...

سلام سارا جون 

قربونت عزیزم من بجز شب هرتایمی باشع هستم 

البته بعضی شبا تنهام همسرم شیفته 😃😃😃

😁😁😁😁😁 وای منم شکموم ب زور خودم رو کنترل میکنم برنج ک خیلی کم میخورم نونم همینطور نون تست با رای ...

😆وای شوهرت...

آره منم پاهام‌چاق شدن...دیروز ک‌دخترمو بردم مرکز بهداشت‌خودمم‌ وزن‌کردم‌دیدم یا خدا،شدم‌۷۰🫢

ببین‌محیا، من از اون‌چاقایی ک‌چربی اینا دارن و افتادگی اینا دارن‌نیستما،ولی این‌اضافه وزنه رو باید کاری کنم🫠

😆وای شوهرت...آره منم پاهام‌چاق شدن...دیروز ک‌دخترمو بردم مرکز بهداشت‌خودمم‌ وزن‌کردم‌دیدم یا خدا،شد ...

عه آزی منم هم وزن توم 😁😁😁😁😁 

باور میکنی وقتی خودم رو وزن کردم شوک شدم 

توی ذهنم نمیگنجید ک انقد وزنم باشه 

من ۶۹ یعنی انقد خورد تو پرم از اون موقع دیگه سفت رژیمم 

وای منم اینم آزی اصن چربی اینا نیست 

حالا عکس اندامم رو میفرستم ببینی