2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108850 بازدید | 15584 پست
بقول شهرام‌شب پرهاین شبی که میگم شب نیست اگه شبه مثل اون شب نیستامشب مثل دیشب نیست هیچ شبی مثل امشب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
در اسرع وقت چشم هم‌وطن... رسیدگی‌میکنیم...

😂😂😂😂😂😂 مرسییییییییی عزیزدلمممم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریزش مو، و‌گاهی بی حال وااای ابو دردا شدیما😄

😂😂😂نه دور از جونت 

سلااااام دخترااااااچطورمطورین؟؟؟روز تعطیلتون‌چجوری گذشت،،؟؟ما ک کلی کار کردیم با شوهرم...عصرم رفتیم ...

مبارررررک باشه 

تنتون سلامت باشه 

منم تگ کن

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

راستی یه چیزی بگم ،دیشب برای یه کاری رفته بودیم خارج شهر بعد موقع برگشت که همه جا تاریک تاریک بود ت ...

😍😍😍😍😍وای 

من آرزومه شهاب سنگ ببینم 

گاهی وقتا آسمون رو نگاه میکنم تصور میکنم ستاره حرکت کرده یا سقوط کرده بعد چشمامو وا میکنم میبینم سرجاشه 🥴😂🥲

سلام آزی خوبی فدات مام ک همسرم ی شر رفت بیرون تا ساعت ۳ بعدش رفتیم بیرون رفتم بازار گل یدونه پتوس خر ...

به به چه روز خوبی بوده خداروشکر 

عضو جدید هم مبارک خونه تون باشه ♥️

راستی دخترا ازتون مشورت میخام تولد جناب همسر ۱۸ همین ماه بعد من دو تومن براش کنار گزاشتم راستی یادم ...

من موافقم خودت درست کن جذاب تر و خاطره انگیز تره 

مبارک هم باشه پیشاپیش 

سلام‌ب همگی، صبتون بخیر...انشالله هفته خوبی داشته باشین...راستی دخترا یه خانم یه سوره رو بهم معرفی ک ...

مرسییییییییی نازنینم 

راستی دخترا‌،من ۲سه روزی این‌ویروسه رو‌گرفتم...الان‌خوبم آ...ولی‌گلودردم مونده، یبار آخرشبا،یبار صبح ...

آزگل من شنیدم میوه گل نسترن یا پیاز گل رز 

نت بزنی میاد بالا که منظورم کدومه 

پاییز من خیلی دیدم ازشون 

اونو با گیاه خرفه بجوشونی عالیه برای کل مسائل گلو 

یه بار اینو امتحان کن و توی ذهنت داشته باش 

.. 

انشالله زودتر خوب شی عزیزم 

دمنوش ریحان هم خوبه آنتی بیوتیک قوی

قربونت قشنگمببینیم چی میشه❤️🌹

انشالله عزیزم ♥️💘

سلام ساحل جونم رسیدن بخیر عزیز دلم 😘😘😘شما استادین من که اومدم کلی یاد بگیرمپسرهای نازنینت چطورن؟؟ ...

5-5به دنیا اومدن 

عزیزدل منی 💕💘💕💘💕💘