2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 106936 بازدید | 15217 پست
سلام دختراصبحتون به عشق...آخر هفتتون پر از شادی و قشنگی🌹🌹❤️❤️❤️حال دل همتون خوووووبببفندقای خاله ب ...

سلاممممممم مهربونم خوبی ؟؟؟ 

من مطمئنم به زودی مارو خاله میکنی 

اینو یادت باشه 😂تاریخ بزنیم 9_9_1403

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
😂😂😂😂😂😂😂😂ساحل همینجوری که به دست نگرفت با جمعی از دوستان من جمله خودت و آزگل مشورت کرد 😂😂😂 ...

😄😄😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممممم مهربونم خوبی ؟؟؟ من مطمئنم به زودی مارو خاله میکنی اینو یادت باشه 😂تاریخ بزنیم 9_9_1403

انشالله

فاطمه، آرایشگاه ک‌ میرفتم‌میگف زود سفیدشدن‌ موها هم واسه بلغمه! این بلغم‌چه راه حلی داره؟باید نبایده ...

ازگلی شربت و قرص هم هست 

اسمش آنتی بلغم و کاملا گیاهیه 

بعد دو وعده که بهتره قبل صبحونه و قبل شام باشه روزانه میخوری ازش 

بعد اینکه اون مدت بهتره زیاد لبنیات نخوری بعد یه مدت به چشم میبینی اگه مشکل بلغم باشه اون شربت یا قرص باعث کاهش ورم و کاهش وزن شده بعد خواب آلودگی کسلی نفخ و.. رو هم می‌بره 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
عالی👏

آهان راستی ازگلی 

اگه آویشن ، زنیان ، سیاهدونه رو باهم ترکیب کنی بعد صبح زود یکساعت قبل صبحونه یا شب ها یکساعت بعد شام بخوری و بخوابی 

همین تاثیر رو داره اینم بلغم زدای قوی

ازگلی شربت و قرص هم هست اسمش آنتی بلغم و کاملا گیاهیه بعد دو وعده که بهتره قبل صبحونه و قبل شام باشه ...

مرسی ساحلی،

حالا یه سوال خودمون‌چجوری میتونیم‌بفهمیم ک بلغمی هستیم‌یا سودا، یا هر چیه دیگه؟ میتونی راهنماییم‌کنی، تایروزی وقت‌کنم‌برم‌طب سنتی ...

دخترا من از صب تا الان‌درگیر بودم.ناهار دو نوع غذا ،واسه خودم و بچها یچی درست‌کردم...واسه آقای قرتیم ...

خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزدلم ♥️ 

منم نعیمه نظام دوست رو خیلی دوسدارم 😂

نوش جونتون ❤️

آهان راستی ازگلی اگه آویشن ، زنیان ، سیاهدونه رو باهم ترکیب کنی بعد صبح زود یکساعت قبل صبحونه یا شب ...

مرسی خوشگلم، خداروشکر ک‌هستی‌ 

خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزدلم ♥️ منم نعیمه نظام دوست رو خیلی دوسدارم 😂نوش جونتون ❤️

ممنون گلم،خدا عزیزانت رو حفظ کنه...

عالیه این‌بشر

امشب شب وصاله🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️از واجبات حمام است و بس

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تقدیم‌ باعشقhttps://uupload.ir/view/moein_z_-_mashghe_emshab_(320)_yb7s.mp3/

مرسییییییییی نازنینم 

آزگل ،میدونی امروز به این فکر میکردم که هممون درسته خواهر نداریم( محیا جون هم خواهرش کوچولو هستش ) ...

اره واقعاااا منم همین حسو دارم خداروشکررررر که دارمتون

سلام عزیزدلمننننن،خوبی؟خداروشکر ک‌بسلامت برگشتین،فسقلیا‌چطورن؟برو‌استراحت‌کن سرحال بیا، دلمم‌برات‌تن ...

قربونت برم منم کلی دلم تنگ شده بود  

خودت خوبی ؟؟ 

از بس که دلم تنگ شده بود الان رفتم پی ام هارو خوندم 😂😂آخ چسبید 

خداروشکر که این چند روز عالی گذشته روند تاپیک 

ای داد، خدا صبرشون‌بده.زیارتت قبول مشهدی ساحل😄دستت طلا، ک‌بیاد داش کوچیک‌‌مام‌بودی...مهربون...💘🫂� ...

😂😂😂😂😂اره عشقم رادین و رادوین هم مشهدی شدن بلاخره