2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 106948 بازدید | 15217 پست
عزیزدلیییمطمئنم ساحل بیاد ببینه‌ اومدی اونم‌مث‌ما،کلی ذوق میکنه

الهی قربونت برم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که حال خوبی رو داشته باشین من دو ...

سلام عزیزدلمننننن،خوبی؟

خداروشکر ک‌بسلامت برگشتین،فسقلیا‌چطورن؟

برو‌استراحت‌کن سرحال بیا، 

دلمم‌برات‌تنگ‌شده بود خواهری من

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی محیا مامان و دخترمم خوبن😘😘من که توی این چند مدت کلی روی خودم کار کردم و به یکی از آرزوهای محا ...

😍🥳😍🤩😍🤩😍🥳🥳🥳🥳🥰🤩🥳🤩🤩چه عشقی کرده گل دختر 

مامانش معلمشون شده ای خدا شکرت💘💎

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلاممممم ببخش که ناراحتت کردم آزگلی قشنگم 🥹🥹🥹شرح ماجرا ندم که خودت می‌دونی بچه چقدر واسه پدر مادر ...

ای داد، خدا صبرشون‌بده.

زیارتت قبول مشهدی ساحل😄

دستت طلا، ک‌بیاد داش کوچیک‌‌مام‌بودی...

مهربون...💘🫂😘

سلام دخترا صبح همگی بخیر💗💗💗من امروز جشن عروسی دعوتم قراره من و مامانم عروس خانوم رو ساعت 9 ببریم ...

خوشبخت باشن عزیزم ♥️💘♥️💘

انشالله قسمت همه جوونا💙💎

دخترا جاتون‌خالی کیک پختم، ی مقدار واسه همسایمون بردم، یه‌مقدارم‌کنار گذاشتم عصر ببرم‌واسه مامانم. ه ...

به به چه رنگی چه خوشگل ♥️😍حتماااا مزه شم عالی بوده نوش جون 

همه فن حریفی ها ازگل رو نمیکنی 😂من که الان حالت اغما دارم از بس که نخوابیدم بیدار شم ایده خوبیه واسه سرگرمی 

سلام‌ب همگی،صبح‌جمعتون بخیر....

انشالله روزخوبی رو داشته باشیم‌همگی...

گیج خوابم‌،ولی خب منتظر کله پاچه ام،بیاد بقولیم...

ولی خدایی ترجیح میدادم‌امروز حداقل بخوابم.

ساحل جونمم‌ک‌برگشت ،جمعمون‌جمع شد خداروشکر💘😘

به به چه رنگی چه خوشگل ♥️😍حتماااا مزه شم عالی بوده نوش جون همه فن حریفی ها ازگل رو نمیکنی 😂من که ا ...

قربونت عزیزم.جات خالی‌خواهری...

خواهش میکنم خجالتم‌نده🙈

به به چه رنگی چه خوشگل ♥️😍حتماااا مزه شم عالی بوده نوش جون همه فن حریفی ها ازگل رو نمیکنی 😂من که ا ...

حتما‌چندساعتی‌بخواب.

بنظرم‌ بچها رو ب یکی‌بسپار ک‌مراقبت‌کنه ک‌بدون‌استرس بخوابی ساحل جونم.

سآرا یکی از گل های بهشته باهاش آشنا میشی انشالله استارتر قبلی کمی هم خودت رو دوس بدار ب دلایی رفت سا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂ساحل همینجوری که به دست نگرفت با جمعی از دوستان من جمله خودت و آزگل مشورت کرد 

😂😂😂😂😂😂اون روزا حس میکردم مسئولیت بزرگی رو دارم یادش بخیر  

چقدر موندیم و هرروز چک کردیم که سارا بیاد 

الان که اومده استعفا میدم 🫡خدایی سخته نمی‌دونم سارا اون همه تمرین و نکته های مختلف رو چطوری ردیف میکرد هرروز چالش داشتیم 😂

امپراتوریه گوگوریو رو ساحل بدست‌گرفت🤣🤣🤣👸

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای 

فاطمه جان میگم من ی مشکلی دارم شما ک کار و بارت با طب سنتی بیشتر من هر غذایی ک بخورم حتی کمم باشه شک ...

شربت آنتی بلغم 

یا قرص آنتی بلغم 

عطاری داره

شاید هم دارند انتقام میگیرن فاطمه جان طرف ما گنجشک زیاد هستش حتی قبل تر ها شغل صیاد گنجشک بود الان ...

منم کباب گنجشک خوردم وای خیلی خوشمزه ست 😋 

بله گلم تدریس زبانولی محیا تنها اون تایمی که دخترم سر کلاس هست و فقط واسه کلاس دخترم ( اینجوری حقوقش ...

خوشحالم واست سارای قشنگم 

خداروشکررررر 

چقدر قشنگ نوشتی دلم واسه  تایپت تنگ شده بود