2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105139 بازدید | 14881 پست
مرسییییییییی نازنینم اره زدم💕

تو عنوانت مینوشتی گاز گرفتی سگ 

بیشتر میومدن 😃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشن عزیززم عشقای خاله جونشن 🌺🌺ساحل جون منو با سامیه اشتباه گرفتی عزیزززم من مشهد زندگی میکر ...

نه سامیه رو یادمه تورو هم یادمه مشهد بودی عزیزم 

فقط یادمه انگار یه مدت راجب کنکور با سامیه صحبت میکردی 

گفتم شاید شرکت کردی و یه مدت نیومدی بخاطر همونه 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
نه سامیه رو یادمه تورو هم یادمه مشهد بودی عزیزم فقط یادمه انگار یه مدت راجب کنکور با سامیه صحبت میکر ...

نه عزیزم من سالها قبل کنکور دادم اون وقتا به سامیه جون روحیه میدادم

نه عزیزم من سالها قبل کنکور دادم اون وقتا به سامیه جون روحیه میدادم

موفق باشی رفیقم 💘 

ع 

پس من اشتباه متوجه شدم 

تا به امروز فکر میکردم کنکور داری 🫠

خداروشکر که اومدی 

سامیه هم اومد سر زد مجدد رفت 

دنیا هم همینطور 

اونم دوقلو بارداری💕🫀🫂🧿

دیگه همه خبرارو دادم بهت 😂🫠

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
😂😂😂تک ستاره قلب 😂😂😂😂😂خدا خیرت بده پانته آ فقط اینو نزده بودم تو سر حامد الان میرم همینو واسه ...

😁😁😁😁والا چرا که نه😎 

ولی  واقعا خواهر گلم جاری مثل هندوانه در بسته هستش  نخواه 😅

از هر، هزار تا یکی دو موردش خوب در میاد ،اینو از تحقیقات میدانی بسیار گسترده دریافت کرد ه ام🤣🤣🤣 همون بهتر که یدونه باشی  😂😂😂😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
پانته آ حامد می‌تونه واسم کار جور کنه ۹۰ درصد دوستاش توی کار مواد غذایی هستن از فروش تا تولید اما زو ...

عزیزم اکثریت مردها همین طور هستند 

الان هم زیاد به خودت سخت نگیر ،ان شا الله همه چیز به خوبی جور میشه همون جور که دوست داری 🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ م ...

عزیزم کاملا طبیعی هستش که خسته بشی و از چهرت معلوم باشه ،ماشالله بهشون باشه فقط شیر خوردن و عوض کردن پوشک کلی کار هستش و  بماند گریه و ..... خوب معلومه که نیاز به کمک داری و بعضی وقتا که کمی هم استراحت کنی 🥺

دست آقا حامد درد نکنه که کمک حال خواهر گلمون هستش ،اصلا هم عذاب وجدان نگیر 

ممنونم بانو جانشما خوبی؟؟

ممنون عزیزم ❤️ 

خانوما سلامممممممم شبتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ خانوما یه اتفاق افتاده ...

سلام عزیزم خوبی 

بلا به دور ان شا الله که چیزی نیستش 

وای چقدر این سگها زیاد شدن کاش مردم بهشون غذا ندن و دولت هم یه فکری میکرد برای عقیم سازی حیوانات خیابانی تا زیاد نشن 

ان شا الله الان خودت و همسرت خوب هستید ؟  

سلام بانو ❤️😃آره والا الحمدلله خب هستن 🤲🤗بد جنس نیستن من که راضیم 😁ان شاء الله روزی همه باشه 🤲� ...

سلام عزیزم خوبی ❤️ 

خوب خدا رو شکر 😃 🧿 

ان شا الله همیشه خوب باشید 😊 

آره پانته آ 😍لباس ها خوشکل و فوق العاده گرون هستن مامانم کلا از همین لباس ها میپوشه هنوز 😍😁دو رو ...

وای دلت میاد نری عروسی من ویدیو ها رو که نگاه میکنم کلی بهشون غبطه میخورم چون همه  با هم با لباس های شیک و رنگی می‌رقصند💖😻 

سلام قشنگااا صبحتون بخیر❤️

روزتون پر از اتفاقای خوبب

دخترا دیروز معجزه خدارو به چشم دیدم و برای بار ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ از ته دلم خندیدم و شکر کردم🌹🌹🌹

یمدت بود به همه چی داشتم دلسرد میشدم و از دیروز صدبارههه پناه بردم بخودش🤍🧿🧿💎♥️

دخترا دعا کنید این لطفی که خدا بهمون کرده حالا،حالاهااا ماندگار باشه🤍

خیلی دوستون دارم❤️😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
2810