2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105151 بازدید | 14881 پست

🍁

این متن زیبا رو چندین بار حتما بخونید

،،مثل خدا باش …

خوبی دیگران راچندین برابر جبران کن !

مثل خدا باش ،

با مظلومان و درمانده گان دوستی کن …

مثل خدا باش ،

عیب و زشتی دیگران را فاش نکن …

مثل خدا باش ،

در رفتار باهمه ی مردم عدالت رارعایت کن …

مثل خدا باش ،

بدون توقع و چشمداشت نیکی کن …

مثل خدا باش ،

بدی دیگران را با خوبی و محبت تلافی کن …

مثل خدا باش ،

با بزرگواری و بی نیازی از مردم زندگی کن …

مثل خدا باش ،

اشتباهات و بدی دیگران را نادیده بگیر و ببخش …

مثل خدا باش ،برای اطرافیانت دلسوزی کن …

مثل خدا باش ، مهربان تر از همه....

خدایا ما را برای یاری امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انتخاب کن.

#امام_زمان

#بشارت_ظهور

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

@asheghansarallh

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام خوشکلم 😍❤️الحمدالله چند وقت بگذره بهش میرسین چاق میشه 😄دور همی هم عالیه خداروشکر که شب خوبی د ...

فدات عزیز دلم ❤️😍

😁😁😁😁😁 فاطمه فکنم ی رگ شیرازی داری هاا🤣🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیز دلم ❤️😍😁😁😁😁😁 فاطمه فکنم ی رگ شیرازی داری هاا🤣🤣🤣🤣

محیا 🤗

از رگ گذشته 

فکر کنم شاهرگ شیرازی هارو دارم 😇😅

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
میدونم کجایی هستی ولی جدی ب شیرازی برمیگردی یا نه ؟؟؟

نه فکر نکنم 😅😅😅

مادرم ترک قشقایی هست از دو طرف 

و مادرم تعریف میکنه که باباش عشایر بودن و کوچ میکردن 

تا اینکه زن اول پدر بزرگم به رحمت خدا میره و اینا یکجا نشین میشن. شاید 60 سال و خورده ای قبل 

بابام؛ پدرش ترک هست مادرش فارس 

چیزی که از جد پدریش شنیدم اینکه 

ایشون ترک بودن ولی قشقایی نبودن 

یه خدمتی به خان قشقایی میکنه 

اون خان  هم در عوضش زن و کلی مال و پول بهش میده 

اینم از سر گذشت چند نسل قبلم 😂😃

سلام دخترااا

روزتون بخیر،چقدر دلم براتون تنگ شده بود🥲🥲🥲❤️

فندقای من چطورن؟؟؟خودتون میزونید؟؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
نه فکر نکنم 😅😅😅مادرم ترک قشقایی هست از دو طرف و مادرم تعریف میکنه که باباش عشایر بودن و کوچ میکرد ...

عه چ جالب 😁😁😁😁 

زنده باشی رفیق 

سلام دختراااروزتون بخیر،چقدر دلم براتون تنگ شده بود🥲🥲🥲❤️فندقای من چطورن؟؟؟خودتون میزونید؟؟؟

سلام آتا چطوری دختر کجایی تو نیستی 

بابا بیشتر بیا سر بزن 

فسقلی هام خوبن شکر 

انورا گرمه حالا منم زنگ زدح شهرستان گفت ظهرا سرت میسوزه از گرما آخه همسایه ایم با هم منو شما 😃😃😃� ...

آره آفتاب که گرمه هنوز 👌🏻😊

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
😁😁😁😁😁 ی چیزی اونورتر از خواهرشوهری حرفایی میزنه بعضی وقتا مغزم درد میگیره من اصلا تو این باغا ن ...

ای  جانم 😁 

پس خدا در و تخته رو  با هم جور کرده دیگه الگوش خود زنداداشته 😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دوستان عزیزم 💓💓💓💓دیشب با جاری ها و خانواده رفتیم باغکلی خوش گذشت 😄لامصب هوا خیلی خوبه الحم ...

سلام خانمی خوبی  ♥️

بسیار هم عالی جاری خوب نعمته که بسسسسسسیار کم یاب هستش 😅 

خدا برای  هم حفظتون کنه😊

🌼چه قوت قلبی میده این آیه:(وَلَن تَجِدمِن دونِه مُلْتَحَدا)وهرگزجزخداپناهی نخواهی یافت…━━━✥⃝@ayeger ...

🥺🙏🏻

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر فاطمه جون همیشه به تفریح واقعا جاری داشتن یه ن ...

سلام عزیزم  ممنون ♥️  

دیگه در عوض تک ستاره قلب مادر شوهرت هستی  😍😎

خانوما من امروز چندتا کار خوب داشتیم که انجام دادم اولش اینه که با حامد انباری رو مرتب کردیم من انگا ...

به به  مرتب کردن همیشه حس خوب میده  🥰 

ساحل جان ببین شرایط محیط خودت چجور هستش اگه  مشتریش رو میتونی داشته باشی خوب لوازم آرایش به نظرم بهتر باشه 

و اگه که  بخوای ریسک نکنی و دغدغه های  بعدش رو نخوای به نظرم همون نظر

آقا حامد  خوب باشه  برو رئیسش شو😎

والا😁  

ساحل جان  چند وقت پیش   تو اینستا یه مطلبی دیدم میگفت بهترین بیزینس  ،بیزینسی هستش که کالایی که میفروشی تاریخ مصرف  نداشته باشه و خیالت راحت باشه اگر موند رو دستت سال بعد گرونتر میتونی بفروشیش اینم به نظرم، نظر  بدی نیستش مخصوصا برای  تازه کارها 

موفق باشی عزیزم 🌹

سلام دخترای نانازی صبح زیباتون بخیر باشه دیروز رفتم دیدن عموم آوردنش خونه 😍😍😍 وای بچه ها انقد لاغ ...

سلام  خانمی، خدا روشکر ان شاءالله  بزودی سر پا میشه 🙏🏻🥰 

2810