2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105167 بازدید | 14884 پست
ساحل اتفاقا خواستم ازتون راجب ریمل بپرسممن همیشه اسنس میزدم ولی فیکش زیاده حتما شماره رژ رو بگو میخا ...

شماره رژ 90 عزیزم 

ریمل هم اینو خیلی راضیم چون هم حجم میده هم اینکه بلند می‌کنه جلدش آبی رنگه آخه فکر کنم مشکی هم هست 

مبارکت باشه عزیزدلم ❤️ دستشون درد نکنه 

منم اینو خودم واسه روز دختر تقدیم خودم کردم با خرید اینترنتی 350شد فکر کنم البته از یه پیج منصف خریدم 

چون امکان تست حضوری رو نداشتم اما باز از خریدم راضیم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا امشب باز بد خواب شدم سرک داره میترکه با پیام آزی ام کلا ریختم بهم همینطوری اشک ریختم

محیا عزیزم قوی باش زیاد گریه نکن البته گریه خوبه اما زیادیش نه 

بنظرم فکر چاره باش 

بعد حرفات یا چیزایی که اذیتت می‌کنه بهم ریختگی های ذهنیت. رو داخل یادداشت های گوشیت بنویس 

هر فکری که میاد به. ذهنت اون لحظه برات شبیه یه مانعه و عمیق بهش فکر می‌کنی رو بنویس بعد فکر چاره و درمانش باش 

اینجوری حجم زیادی از افکار رو تحمل نمیکنی 

پیشاپیش هم غصه چیزی رو نخور چون 99درصد. فکرای ما اصلا به واقعیت نمی‌پیونده و امکان فکر اشتباه ما زیاده. 

امیدوارم به زودی شاهد حال خوبت باشیم اینجا عزیزم❤️

سلام  دوستای گلم 

امیدوارم روزگار به کام تون باشه همیشه 

خانوما این تاپیک همیشه هست و منتظر دوستای خوبش میمونه 

تازه اینجا میتونین هر نوع درد دل انرژی حال خوب و بد رو یادداشت کنین 

ما خانوما خیلی هوای همو خوب داریم 

خیلی مشاور و دوستای با تجربه خوبی واسه هم هستیم 

اینجا کسی کسی رو قضاوت نمیکنه 

چون خوبی نی نی سایت به همینه که به دلیل ناشناخته بودن 

دیگه نگران خیلی از واکنش و قضاوت ها نیستی و محیط هم خانومانه ست 

امیدوارم زندگی همه مون آرامش داشته باشه سلامت باشیم و بتونیم با چالش های زندگی کنار بیایم 🌱✨

فقط باید ادامه بدیم 

باید تلاش کنیم 

و اهمیت مون روی نقطه های مثبت زندگی باشه 

امیدوارم دوستای خوبمون به زودی زود برگردن 

ممنونم عزیزدلم میخام بدونم قوانین اینجا چطوریه

عزیزم تمریناتی که تا به امروز ادامه دادیم داخل تاپیک های مدیر هست با همین عنوان که قفل شده و امکان خوندنش از ابتدا راحت تره  اول اونجا رو بخونین که در جریان روند تاپیک قرار بگیرین و روزمرگی هارو با شکر گذاری تکراری جملات مثبت واسه خودتون جذاب تر کنین 

این تاپیک هم گزارش روزانه میدیم و از روزمرگی هم با خبریم 

و دوستانه کنار همیم حالت مشوق ادامه میدیم اهداف روزانه رو

شماره رژ 90 عزیزم ریمل هم اینو خیلی راضیم چون هم حجم میده هم اینکه بلند می‌کنه جلدش آبی رنگه آخه فکر ...

احتمالا فردا برم بیرون اگه ببینم میگیرم ازش 

محله مون خیلی از این چیزا نداره 

بیشتر موقعه ها شوهرم از سرکار ک میاد بالاشهر میگیره برام

مرسی فدات 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

محیا عزیزم قوی باش زیاد گریه نکن البته گریه خوبه اما زیادیش نه بنظرم فکر چاره باش بعد حرفات یا چیزای ...

دست خودم نیست ساحل با گریه آروم میشم 

ولی اوضاع اینطوری نمیمونه دوباره باید خودم حال خودم رو خوب کنم 

هیچ کسی نمیتونه منو نجات بده 

از آدم هایی ک دارن بهم آسیب میزنن 

نباید امیدی داشته باشم 

سلام دوستای گلم امیدوارم روزگار به کام تون باشه همیشه خانوما این تاپیک همیشه هست و منتظر دوستای خوب ...

ساحل اینجا دیگه مث قبل نیست بچه ها همه رفتن 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

دلم ب اینجا خوش بود اخه

ماهم شومینه رو روشن کردیم خواهر بزار روشن کنه😵‍💫

هنوز گرمه 👀👀

آب‌پز میشیم😂😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ان شاء الله 😍😄ای جانم 💘واقعا خواهر خوب خیلی خوبه خوش بحال هر کسی مارو داره خدا خیلی دوستشون داشته ...

دقیقا 😉😍

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلاممممممممم به همگی خواهرام خوبین ؟؟ شبتون بخیررررر محیای خوشگلم خریدات مبارکت باشه عزیزدلم ♥️ انشا ...

ممنون عزیزم  منم از عم صحبتی با شما  لذت میبرم 😘 

راستش در مورد اون مسائل هم تنها امیدم به خداست، ان شاءالله که خیر باشه🙏🏻

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام ...یادمه اولین‌بار ک‌با تاپیک‌سارا آشنا شدم، گفتم‌ک منم میتونم باهاتون باشم؟..از اونروز تا الان ...

سلام  آزگل جان قشنگم  خودت رو اینقدر  ناراحت نکن 🥺

ان شاءالله که هر چی که خیر باشه برای دختر خالت پیش بیاد  

عزیزم  ما منتظریم  زود برگرد ♥️

مرسی فدات آره رابطه فوقالعاده ای باهم دارن ولی بر عکس با برادر زاده ام ک سه ساله اس خیلی خیلی باهم د ...

عزیزم خاله کوچولو 🥰😂 چه خواهر شوهر بازی در میاره جوجه 😁 

2810