2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105193 بازدید | 14885 پست
پس امیدوارشدم منم زیاد خودمو به رژیم نمی‌بندم 😂

😂

شیر خودتو میخورن فقط؟ 

زمان برای رژیم زیاد هست 

بچه هات نیاز دارن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خداروشکررررر عزیزم پر خیر و برکت باشه انشالله 💘🫶🏼

ان شاء الله 

سبزی هام دارن آب بارون میخورن 😍😍😍😄

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من از ...

مهمونی خوش بگذره بهت ساحلی 😍

ای جانم 😍😍😍

چه بمب انرژی 

خداروشکر 

نمیدونم چرا ما  دختر ها چه بزرگ چه کوچیک با گفتن چقدر خوشکلی زوق میکنیم 

و تو آسمون ها پرواز میکنیم 😍😍😍😄

پسر ها و مرد ها هم با شنیدم جمله چقدر تو قوی هستی 😁😁😁

یعنی کوه رو برات جا به جا میکنن😂

بعضی روز ها اتاقشون کثیفه 

به پسرا میگم 

میخوام ببینم کدومتون قوی ترین 💪

هر کدوم زود تر وسایل هارو جمع کنه از همه دنیا قوی تره 

آقا به 5 دقیقه نمیرسه همه ریخت و پاش هارو جمع میکنن 😁

سلام به دوستان عزیز خوش انرژی خودم امیدوارم که خوب باشید میشه برای یه موضوع که خیلی ذهن و روح و روا ...

سلام پانته‌آ جون انشالله آرامش سرازیر بشه تو قلبت 

دغدغه ذهنت حل بشه ❤️❤️❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خدا رو شکر برای سلامتیش،محیا جان اون روز که گفتی به هوش اومده قشنگ من حس کردم که معجزه شده💖🥺آخه قب ...

فدات بشم عزیزم آره واقعا قربون حکمت خدا برم❤️

واییییییییی منم عاشق تاب و سرسره م 💕🫶🏼💕🫶🏼🥰خوشحالم بهت خوش گذشته عزیزم همیشه به تفریح و مهمونی ...

قربونت عزیزم 

لطف داری ساحل 

ن خوب نیستم فدات 

اره واقعا محیا حامد خداروشکر کمک می‌کنه اما یه وقتایی واقعا نمیتونم هیچ رقمه مرتب نگهش دارم

سخت نگیر خواهری خونه من چند روزی بود مث بازار شام بود تازه امروز یکم میخام تمیز کاری کنم

سلام عزیزم خوبی ؟؟ واقعا؟؟؟ وای خدا خیرت بده لاغر که از زمان زایمان شدم ولی هنوز مونده باید لاغر تر ...

ساحل چقد دیر پریود شدی 

حالا مادر منم گفت تا ۶ ماه پریود نشدم 

ولی من سر ۴۰ روز پریود شدم 😀

قربون خدا برم که غم و شادی رو باهم میده واقعا راسته که میگن بعد هر سختی آسانی میاد ما صبرمون کمه خدا ...

هیچ چیزی توی این دنیا ابدی نیست ن غم ن شادی 

ماها صبور نیستیم 

باید بشینی فقط حکمت خدا رو تماشا کنی 

آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرم ...

یعنی منم دیشب کلی گریه کردم چیز بهتری نصیبم میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساحلی بزرگتر بشن اوضاع بد تر میشه 😍همه کابینت هاتو خالی میکنن😄رو میز آرایشی هیچچچچ چیز نمیتونی بزا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چقد خوب دلداریش دادی خواهر

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من از ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای ساحل چقد با مزه ای بخدا 

گفتی از ذوق سرمو بکوبونم کدوم دیوار مردم از خنده 

معلومه ک خوشگلی خواهری مث خارجی هایی ساحلی 😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

ساحل عکس رژت رو بزار برامون ک شاید مام خوشگل بشیم 🤣🤣🤣🤣

ای خدا واقعا؟؟؟؟ من گاهی با حامد سر اینکه چرا فلان چیزو کج گذاشته سر جاش دعوام میشه حتمااااا با اینا ...

خداروهزار مرتبه شکر بخاطر وجود دوتا پسر گلمون 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

2810