2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105208 بازدید | 14893 پست
پسرم بد جوری مریض شده هنوز سرما نیومده دوبار مریض شده نمیدونم چیکار کنم واقعا

محیا آب سیب با چند قطره لیمو و یه کوچولو زنجبیل خیلی کم درحد عدس 

مخلوط کن بهش بده دوسه روز یکبار 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام عشقمانشالله ک‌جواب آزمایششون خوبه نگران‌نباشین...اللهم صل علی محمد وآله محمدمنم‌بداشون‌دعوت میخ ...

سلام عزیزم 

ازگل مهربونم انشالله خدا از دهنت بشنوه مرسی عزیزم سلامت باشن عزیزانت انشالله 🧿❤️

اوه 🫠🥺خدا کنه عزیزم پناه برخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا برد ایران هم تبریک 😬❤️ما کل ساختمون رو هوا بود از خوشحالی 😂

فسقلیا هم به زور حامد دیدن انگار اونا متوجه میشن واسشون توضیح میداد عفیف کیه کی کیه و کی کجاست 

امشب فکر کنم راحت بخوابن چون اگه حامد تکان شون نمی‌داد با هر هیجان اونا خیلی وقت پیش خوابیده بودن 😂

سلام دخترا امروز این لباس رو برا پسرم خریدم خیلی دوسش میدارمالبته گرونننننن

من دورت بگردم خاله❤️❤️❤️

قربونش برم با این لباس بچم چه گوله نمکی بشه🧿

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
واییییییییی خدای من چقدر کیوت و دلبررررر ❤️🧿🫶🏼مبارررررک بتمن خاله باشه عزیزدلم 🫀 💘 🫀 به سلامت ...

وای دلم رفت😍🥺🥺🥺

یعنی میبینم این بچه هااا عروس و داماد میشن ای خدا🥺🥺🥲

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
مبارکت باشه عزیزدلم انشالله که همیشه حامل چیزای خوب واست باشه فاطمه میگن که اگه با اسپند یا اسماج یا ...

فدات قشنگم 🤗❤️

ساحلی از این چیزاش دیگه اطلاع ندارم 😃😃😃

همه چیز تو این دنیا روح و انرژی داره 

از اون گیاه بگیر تا سنگ و... 

سخنرانی گوش میدادم یه حدیث فکر کنم از امام باقر میگفت در این باره 

مثلا گیاهان روح الحیات. 

حیوانات روح الشهوة 

و... 

برترینش میشد روح الیقین که برای انسانی بود که  یقین حقیق به خدا داشت. 

اونا میگن روح 

خودمون میگیم انرژی 

مثلا برای نماز گفتن که با انگشتر عقیق نماز بخونید. بخاطر همین انرژیش هست. 

یار قدیمیم 

چه تعبیر قشنگی🙂❤️

هفته قبل جاریم رفته بود مشهد 

از اونجا برای دختر و پسرش سنگ فیروزه و یه سنگ دیگه گرفته بود که میگفت اسمش سخت بوده یادم نیست😃

میخواست براشون گردنبد طلا و انگشتر درست کنن

خییلی خوشکل بود مخصوصا فیروزه 😍

اگر یه روز خدا خواست و منم خواستم یکی از این سنگ هارو بگیرم به توصیه ات در باره انرژیشون دقت میکنم خواهر🤗🦋❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلامممم فاطمه مهربونم ممنونم بابت حرفات عزیزم خیلی برام ارزش منده صحبت های شما دوستای خوبم 💘✨ممنونم ...

توکل بخدا ❤️

ان شاء الله آزمایشات خوبه 

و با چند تا قرص سر درد هاش رفع میشه 

بد به دلت راه نده ❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام دخترا امروز این لباس رو برا پسرم خریدم خیلی دوسش میدارمالبته گرونننننن

مبارک باشه محیا جون 

چه دلبری میشه پسرمون 😍

ماشاالله 

پسرم بد جوری مریض شده هنوز سرما نیومده دوبار مریض شده نمیدونم چیکار کنم واقعا

محیا 

من تجربم رو میگم شاید به کارت اومد 

من بچه هام تا کوچیک هستن 

هوا که سرد شد بعد از حموم بهشون استامينوفن میدادم 

درحد کم

وقتی مریض میشدن اگر تب نداشتن  و خیلی شدید نبود 

تا دو یا سه روز اول به بدنشون اجازه میدادم 

که با مریضی کنار بیاد 

تو این تایم بهشون دارو محلی میدادم 

4تخم خیلی خوبه 

تو داروخانه‌ها هم به صورت بسته بندی دارن ولی اسمشون یه چیز شیکی گذاشتن 😂

که یادم نیست 😁

ریشه محک  با بادام پوست کنه و با پشت الک رنده شده بجوشونی 

خیلی خوشمزه هم هست 

برای گلو درد عالیه 

بعضی از بچه ها 

سیستم ایمنی ضعیفی دارن 

پسر بزرگم همین طوره یعنی با هر باد سردی ایشون مریضه

😊

بزرگتر که میشن بهتر میشن 🤲

دخترا برد ایران هم تبریک 😬❤️ما کل ساختمون رو هوا بود از خوشحالی 😂فسقلیا هم به زور حامد دیدن انگار ...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷😎💪😂

ساحل جون 

تا یه سال دیگه بتونید فوتبال ببینید از تلوزیون 😁

دیگه باید یه تیکه پویا ببینید حالشو ببرید 😊

محیا من تجربم رو میگم شاید به کارت اومد من بچه هام تا کوچیک هستن هوا که سرد شد بعد از حموم بهشون است ...

این دارو نمیخوره همینطوری براش دراز میکشه دست و پاش رو میگیرم بعد میدم😄😄😄😄

مرسی بابت تجربه هات امتحان میکنم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

وای دلم رفت😍🥺🥺🥺یعنی میبینم این بچه هااا عروس و داماد میشن ای خدا🥺🥺🥲

عزیززززززمممم خاله مهربون انشالله دامادی و عروس شدن بچه های خودت 😍😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

2810