2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105304 بازدید | 14912 پست
ای خداااااا ❤️✨زیارت قبول انشالله که به سلامت برگردن خدای مهربون مارو هم بطلبه انشالله 💚🌱

انشاالله عزیزدل🤍

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
من سیندرلا نیستم👈 یک عاشقانه آرام و حال خوب کن اینو بخون حال دلت عالی میشه راز یک سناریو 👈معمایی و ...

ممنونم فاطمه جون😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا روزتون بخیر

یه حالی دارم عجیب،از خونه بیرون نرفتم ولی حس سرماخوردگیه

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه ❤️مرسی از ساحل جان قشنگم و فاطمه جان مهربون که به ...

خداروشکر که خوبی

الهی همیشه حال دل و روحت خوب باشه قیشنگم❤️

مرسی فدات آخه چطوری نون حذف کردی غذای نونی رو چطوری میخوری پس

غذای نونی رو ک اندازه کف دست فقط نون برمیدارم ...

اخه محیا ،،مممممن یه عادت بد داشتم‌ اینبود ک حتما‌ کنار غذای پلوی نون باید میخوردم، واسه همین‌وقتی نون رو‌گذاشتم‌کنار، کمی لآغر شدم ینی‌از لحاظ شکم وپهلو

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا روزتون بخیریه حالی دارم عجیب،از خونه بیرون نرفتم ولی حس سرماخوردگیه

سلام آتا جونم...

عزیزم‌بهتر باشی...من همش داروی عطاری خوردم زودخوب شدم

من سیندرلا نیستم👈 یک عاشقانه آرام و حال خوب کن اینو بخون حال دلت عالی میشه راز یک سناریو 👈معمایی و ...

فاطمه منم‌تو همین‌نینی سایت‌۲تا رمان‌خوندمممم، آخ نگم‌برات، خیلی خوب بودن

اسمشونو یادم‌نیست فقط شخصیت داستان‌اسن پسرِ خان بود😁

اون‌یکیم فک کنم آقای عزیز من بود از ناهید گلکار، دوسش داشتم...منم رمان رو خیلی دوسدارم قبلنا خیلی میخوندم

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ م ...

سلام‌خوشگلم...خسته نباشی...🫀💓🫀🫀💓🌷🌷💓🫀🌷💓

راستی ساحل جان دو تا پسر قند عسلت رو بجام ببوس 🧿🧿کلی ذوق کردم از هماهنگی دو تا جوجه 🐥🐥😍😍 اله ...

سلام‌پانته آ جون

خدا بدنده عزیزم...

این‌پریودی شده یه دغدغه واسه هممون🥴

آخ آخ آخ ، درد زانو خیلی بدِ... انشالله بزودی خدا سلامتی بده خواهر قشنگم...

سلام پانته آ جون الان خوبی گلم دلتنگت بودم. پریودی اودنش یه درده نیومدنش هزار درد 😅یه سر دکتر برو ا ...

سلام عزیزم خوبی منم  دلم براتون تنگ شده بود 😘 

راستش مشکل پریودم بخاطر فیبروم رحمی هستش که دارم  دکتر رفتن فایده نداره الان هم دارم دارو میخورم .....

زانوهام هم بیشتر از 8سال هستش که بخاطر آسیبی که دیدن درد داره که همون موقع دکتر هم بهم گفت که  استعداد آرتروز زانو دارم 

دیگه با ورزش کردن دوباره سر پا شدم  

الان بخاطر داروهایی که مصرف کردم دوباره شدت گرفته 

فاطمه جان داروهای ضد حساسیت میگن که پوکی استخوان میاره من قشنگ حسش میکنم که سر زانوهام رو انگار خراش میده 

ایندفعه دکتر داروهای رو عوض کرده بود فکر 

می کردم  که  مثل قبلنا نیست که  بدتر بودن😥

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ان شاء الله زود زود بهتر میشی قشنگم خوشحالم که اومدی 🥰🤗❤️

ممنون عزیزم منم خوشحالم برای داشتنتون 😍😘💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
خداروشکر که خوبیالهی همیشه حال دل و روحت خوب باشه قیشنگم❤️

ممنون آتا جان مهربون🥰❤️

سلام‌پانته آ جونخدا بدنده عزیزم...این‌پریودی شده یه دغدغه واسه هممون🥴آخ آخ آخ ، درد زانو خیلی بدِ.. ...

سلام آزگل جان ممنون عزیزم ❤️ 

آره والا بودنش یه چیزی هست نبودش هم یه چیز دیگه 🥺 

دقیقاً همین طور هستش زانو درد خیلی بده مرسی قشنگم برای  انرژی مثبتی که برام میفرستی 😘

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه ❤️مرسی از ساحل جان قشنگم و فاطمه جان مهربون که به ...

سلامم پآنته آ جون خدا بد نده عزیزم 

انشالله سلامت باشی 

جات خالی بود خانمی❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود