سلام عزیزم خوبی خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️
چقدر ناراحت شدم 🥺 اگه راهی هست اخلاق و.. خوبه فقط مسائل اقتصادیه کاش برگردی به زندگیت شما سه تا بچه داری خداروشکر 😍که بعدها عصای دستت میشن
.. عزیزم تحت تکلف کمیته امداد و بهزیستی عنوان های مختلف دارن مثلا زنان سرپرست خانوار ، زنان بی سرپرست و..
که اگه یکی باشه معرفی کنه امکان عضویت هم راحت تر و هم سریع تره مثلا مسجد محل تون میتونه معرف باشه با استشهاد محلی ، یا اینکه کارمندی که اونجا مشغول به کاره چون سالانه میتونن تعدادی رو معرفی به پوشش داشته باشن .. اگه تهران هم زندگی میکنی یه موسسه خیریه ثامن الحجج هست که مخصوص بانوان ، من در همین حد میدونم بهتره حتما سوال کنی از یه آگاه تر 🥰...
شغل داشتن که عالیه چه مجرد باشی چه متأهل اگه اون کسب و کار خونگی هم باشه که دیگه احتیاجی به سرمایه اولیه آنچنانی نداره .. اگه خیاطی یا گلدوزی بلدی میتونی بری سفارش بگیری از حسینیه ها از مساجد واسه ساخت سجاده یا چادر جشن تکلیف بچه ها این ایده رو من توی اینستا تازگی دیدم که سجاده های ابری درست میکنن یا نوع ساده با طرح های مختلف ، نمونه کار هم میتونی قبل هزینه کردن یکی رو درست کنی و پیش پرداخت که گرفتی برای اون مقدار هزینه کنی 🙂
راستی اگه حرفه آرایشی هم بلدی میتونی داخل سالن صندلی اجاره کنی ،
امیدوارم بهترین تصمیم رو برای ایندت بگیری عزیزم اصلا ناامید نباش
فقط بابت هر قدمی که میخوای برداری قبلش سوال کن که راه و چاه رو بدونی کمتر هزینه کنی و بهترین نتیجه رو بگیری انشالله 💋🧿