2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105193 بازدید | 14885 پست
سلام‌فاطمه‌جاناره بچها عاشق آب بازی ین...منم تو‌فکر یه خونه تکونی اساسی هستم و تغییر دکوراسیون.

سلام آزگل 🌻

خوبی قشنگم 

آره 😄

یکبار هم پتو هاشونو کمکم شستن هنوز میگه بیا پتو بشوریم 😐

پیش به سوی تغییر😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمونی رفتن رو دوسدارم 🤭✨️🩵

نمیدونم من چرا مهمونی میرم هم صاحب خونم ☺️

اینقدر که کار میکنم صاحب خونه کار نمیکنه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام قشنگا روزتون بخیر،هفتتون به خیر و سلامتی و دلخوش

سلام عزیزم 

ان شاء الله 🤲😍

فاطمه جون انقدر حالم خوب میشه و حس خوب میگیرم شکرگزاری میزاریعاشقتم دختر😍

عزیزم 🥰🥰🥰🥰

خداروشکر که دوست داری 

سعی میکنم بیشتر بزارم 😄

سلام آزگل 🌻خوبی قشنگم آره 😄یکبار هم پتو هاشونو کمکم شستن هنوز میگه بیا پتو بشوریم 😐پیش به سوی تغی ...

ای جان، پسر شیطون بلا🧿🩵

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
نمیدونم من چرا مهمونی میرم هم صاحب خونم ☺️اینقدر که کار میکنم صاحب خونه کار نمیکنه

بس مهربونی😍😍😍😍🧿

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
بس مهربونی😍😍😍😍🧿

🤕

😊😘

@عروسکی2 محیاجون خوبی؟

سلام آزی جانم  قربونت عزیزم چند روزی بود مریض بودم

حال روحیممم داغانه خواهر 

دوس ندارم فاز منفی داشته باشم 

انشالله با خبر خوش بیایم 

عزیزدلم چیشد اون اتفاقه ب خوشی ختم بخیر شد ؟؟؟؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا صبح زیبای اولین روز از مهر و اولین روز از پاییزتون بخیر و شادی 

انشالله نیمه دوم سال کنار تک تک عزیزانتون لحظه های پر از شادی داشته باشید ❤️❤️❤️❤️

این روزا شدیدددددددددد ب معجزه خداوند نیاز داریم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلا م‌ساحلیخداروشکر ک‌خوش گذشته‌گلم...بی خیال اون فامیل، اصلا حرف دیگران‌ارزش نداره ک‌بخوای اعصاب خو ...

😃💕😃💕قربونت برمممممم شیرین عسلم 

اره چاره چیه 😃

مرسییییییییی نازنینم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
خداروشکر که بهت خوش گذشته عزیزدلفندقا خاله چطورن🤩🤩🤩؟؟؟از دست این فامیل(اونم اگر درجه یک باشه😏)سا ...

😂😂😂😂عزیزمممممم همیشه به سیر و صفا 

منم این مدت همش مهمونی ام گشت و گذار 

یه دختر دایی دارم که از من چند سال کوچیک تره منتها زودتر مادر شده و اون واسه فسقلیا این مدت اصلا کم نذاشته عجیب می‌تونه آرومشون کنه 😂😂😂

آخ اره آتاناز درجه یکه و بد دعوایی بین منو حامد انداخت قهر کردیم باهم دو روز 🥺الان آشتیم ولی دلخور😂

سلام عزیزم خوبی ساحلی 🥰صبح شما هم بخیر هفته خوبی داشته باشی اصلا دعوا نمک زندگیه گاهی لازمه ولی زود ...

😂😍😂😍😂ای الهی من قربون اون شیرین عسل برم 🧿💘🧿💘🧿💘🧿دستتون درد نکنه خسته نباشید به دل خوش 😘😘😘

اره فاطمه جون

من از اون فامیلمون هیچ انتظاری ندارم چون اصلا فکر نمیکنه و حرف میزنه ،دیگه به رنجیدن یا برداشت طرف مقابل فکر نمیکنه 

همه اخلاقاش خوبه ها ولی این یه اخلاق بد رو داره که هرچی باشه رو میاره توی چشم آدم 

سلام دخترا صبح زیبای اولین روز از مهر و اولین روز از پاییزتون بخیر و شادی انشالله نیمه دوم سال کنار ...

سلاممممممممم محیا جونم یک مهر تولدت بود؟؟ مبارک باشه عزیزدلم 🫀 💘 🫀 💘 🫀 انشالله امروز اون خبری که دلت میخواد رو بشنوی عزیزدلم ♥️ 🫶🏼 🧿 

انشالله عموت حالش خوب شه عزیزدلم ♥️🧿 اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر 

خانوما پاییز که میشه من یه سری اخلاقام عوض میشه 😂 حساس تر ، بداخلاق تر و نگران تر میشم 

این مدت می‌خوام بیشتر به این موضوع توجه کنم که بتونم این عادت فکری رو کنترلش کنم 

یه هدف دیگه واسه این ماهم اینه که حتمااااااا ورزش کنم لازمه ش اینه که به تغذیه م هم اهمیت بدم 

شما واسه مهر ماه چه برنامه ای دارین ؟؟ 

2810