2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105296 بازدید | 14912 پست
عه فاطمه توم مث منی 😁😁😁😁😁 منم کنجکاو میشم دیروز آتا ناخن کاشته بود هی دوس داشتم بگم عکس بزاره و ...

آره هر دو کنجکاویم 😃😃😃😃

آتا بیا عکس بده 🙈

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
💗💗💗💗💗💗 خدا بزرگه راستی بچه ها اون کار بود ک انجام شد ی وام بود خداروشکر رئیس شوهرم دوبرابر مبل ...

آخیششششششششش خداروشکررررر دستش درد نکنه خدا عوضش رو بهش بده 🧿✨🧿✨🧿❤️🧿❤️🧿 هیچ آرامشی بالاتر از پرداخت قرض ها نیست انشالله خدا رزق و روزی تون رو چندین برابر کنه خیر باشه ✨💕✨💕✨

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبل این همین بودم هرروز سریال اما الان واسه فسقلیا نمی‌رسم اصلا نمی‌دونم کی شب و روز میشه سرمو ب ...

قربون جوجوها🤗😗😗😗😗😊

ساحلی بزرگ شدن؟ 

وقتی 4 ماهشون میشه تپلی و بازیگوش و شیرین میشن 🥰🥰🥰

دیگه مامان شدن این چیزارو داره 😂

چند وقته دیگه درست میشه 

من یه مدت میرفتم پیش طب سنتی 

بهم میگفت هفته ای یکی دو بار آش گندم با درست کن بخور 

برای همه‌چیز عالیه 

من هفته ای یکبار درست میکنم 

البته بچه ها دوست ندارن ولی مجبورن بخاطر گشنگی بخورن😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

❣خوشبختی از آن كسی است كه در فضای شکرگزاری زندگی كند ...

چه دنيا به كامش باشد و چه نباشد !

چه آن زمان كه میدود و نميرسد

و چه آن زمان كه گامی برنداشته

خود را در مقصد می بيند ...

چرا كه خوشبختی چيزی جز آرامش نيست

و هر كس كه اين موهبت الهی را دارد ،خوشبخت است ...🍃🍃

#اشو

#شکرگزاری

❤️@RazeResidan

آخیششششششششش خداروشکررررر دستش درد نکنه خدا عوضش رو بهش بده 🧿✨🧿✨🧿❤️🧿❤️🧿 هیچ آرامشی بالاتر از پر ...

اره واقعا این ک قسط و قرض هارو میدی ی نفس راحت میکشی 

فدای محبتت 

چقد شماهارو ناراحت کردم با پست هام🤥

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

محیا و آزگل شما راجب روتین و لوازم آرایشی صحبت میکنین وسوسه میشم برم لیست کنم 😂😂😂 من توی فکرم بو ...

😁😁😁😁😁 آقا من بی گناهم 

من این لیستمه 

ضد آفتاب لافرر دوتا بی رنگ 

آب رسان سیمپل

تونر ویتلایر 

ژل شست و شوی زنانه 

دوتا ماسک مو یدونه فولیکا قرمز یدونه ام کاسه ای 

کرم پا 

کرم ضد چروک نمیدونم خوبه یا نه 

سه تا ماسک صورت هیدرودرم بنفش یدونه ام آبی فکنم لایه بردار یدونه ام قیمتش بالا نیست ۶۰ ،۷۰ تومنه ولی همه نظرات‌ خوب بود اونم زده ام تو لیست 

اگه بده بگو  اینارو میخام از سایت خانمی سفارش بدم آخر هفته 

چنتا وسیله آرایشی میخام اونا رد حضوری میخام بخرم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

قربون جوجوها🤗😗😗😗😗😊ساحلی بزرگ شدن؟ وقتی 4 ماهشون میشه تپلی و بازیگوش و شیرین میشن 🥰🥰🥰دیگه ما ...

اره خیلی عالیه نوش جونتون چون یه غذای کامله همه نوع غلاتی داخلش هست 😍✨♥️

اره خاله جونشون 🙉 ♥️ تپلی شدن شیطووووونن رادوین خیلییییییی خود مختار دلش بخواد لج می‌کنه مثلا بخواد اذیت کنه اذیت می‌کنه  نق میزنه و گریه می‌کنه  باید کلی نازش کنی تا تن به خواب بده 😂🥴 رادین هم خیلی آرومه همش منتظره رادوین گریه کنه یا جیغ بزنه که این بیشتر از اون اشک بریزه 🤐😬🫥وقتی هردو باهم شروع میکنن رو نمی‌دونم چکارش کنم 🥲🫠 از همه ساختمون هم معذرت خواهی کردم

روزای اول سختم بود الان بهترم 

مثلا می‌دونم به چیا واکنش نشون میدن با سشوار و صدای آب و.. تحریکشون میکنم فوری آروم میشن 😂🙈در پی کشفیات تازه م 👩🏼‍🔬💪🏻😬

اره واقعا این ک قسط و قرض هارو میدی ی نفس راحت میکشی فدای محبتت چقد شماهارو ناراحت کردم با پست هام🤥

اختیار داری عزیزممممم اینجا با همین کنار هم بودنامون قشنگه و پابرجاست ✨💘 

اره واقعا خدا به همه رزق و روزی حلال بده

😁😁😁😁😁 آقا من بی گناهم من این لیستمه ضد آفتاب لافرر دوتا بی رنگ آب رسان سیمپلتونر ویتلایر ژل شست ...

به به همشون عالین مبارکت باشه عزیزدلم 🫀 💘 به خوشی و سلامتی استفاده کنی 😍🍓😍🍒🙉🍒حسابی با اینا به خوشگلیات اضافه میکنی و مراقب قشنگیاتی 🫀💘🫀خانوم خوشگل