2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105304 بازدید | 14912 پست
اره فدات شم پناه برخدا من صبرم زیاد و امیدم زیااااادتره به خدا 😂🙈💘

💗💗💗💗💗💗 خدا بزرگه 

راستی بچه ها اون کار بود ک انجام شد ی وام بود 

خداروشکر رئیس شوهرم دوبرابر مبلغ رو برامون واریز کرده 

بود تمام قسط و های عقب افتاده و قرض هارو دادیم 🤚🤚🤚

تا چند ماه دیگه خدا بزرگه 

خیلی در حال حاضر خیالمون راحته 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من ...

صبح زیبای تو هم بخیر و شادی باشه ان شاء الله 🤲❤️

اش گندم میخوای درست کنی؟ 

وای من فیلم و سریال میبینم از تو گوشی دیگه بیرون نمیام بیاید همشو تو چند روز ببینم تا تموم بشه 🤕🤕🤕

خداروشکر قسمت آخر یه سریالم 20 دقیقه آخرش مونده 

جلو خودمو میگیرم تا یه هفته دور سریال نمیرم 🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به چ عالی ب دل خوش بپوشی همه رو خواهر بازو جارو کردی آوردی خونه خداروشکر 😄😄😄منم امثال از لحاظ ...

محیا و آزگل شما راجب روتین و لوازم آرایشی صحبت میکنین وسوسه میشم برم  لیست کنم 😂😂😂 

من توی فکرم بود که ژل آلوئه ورا و روغن نارگیل  یه ضد آفتاب و یه تینت و آبرسان بخرم اینارو گذاشتم واسه هفته آخر ماه 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
💗💗💗💗💗💗 خدا بزرگه راستی بچه ها اون کار بود ک انجام شد ی وام بود خداروشکر رئیس شوهرم دوبرابر مبل ...

خداروشکر 

خداروشکر 

خداروشکر 

قربون بزرگی خدا برم 😍❤️

محیاجون 

تو حرم امام علی و امام حسین که بودم 

فقط اسم تو جلو چشمام میومد 

خداروشکر که همه چی درست شده 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام عزیزای دل

روزتون بخیر

امروز یه بچه خرید ریز دارم،بعدشم باید جمع و جور کنم

برم دنبال تعطیلات☺️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من ...

خوش بگزره بهت گندمم نوش جونت  منم خاله ام برام گزاشته 

ی بار درست کنم بخوریم 

قربونت خوشگل من...چشم‌ میگم😁 شلوار قد نود شلوار بگ مانتوشاللباس تو خونه ای لوازم آرایشی .لباس زیرد ...

مبارک باشه 😍😍😍😍

عکسشون به صورت کلی بزار 😁

کنجکاوم ببینم 😅

سلام عزیزای دلروزتون بخیرامروز یه بچه خرید ریز دارم،بعدشم باید جمع و جور کنمبرم دنبال تعطیلات☺️

سلام عزیزم 

بعد خستگی و  خونه خوشکل 

خرید می‌چسبه و تعطیلات😍

خداروشکر خداروشکر خداروشکر قربون بزرگی خدا برم 😍❤️محیاجون تو حرم امام علی و امام حسین که بودم فقط ...

فدات بشم فاطمه جان خیلی با معرفی بخدا 

انشالله بهترین ها سهم قلبت 

قربون بزرگی خدا برم ک کارمونو درست کرد 

ی مبلغ هست ۲۰۰ تومنه اون برا برج ۹ اونم جور بشه برامون نور علا نور میشه قطعا میشه جون امیدم بخداس

صبح زیبای تو هم بخیر و شادی باشه ان شاء الله 🤲❤️اش گندم میخوای درست کنی؟ وای من فیلم و سریال میبینم ...

منم قبل این همین بودم هرروز سریال اما الان واسه فسقلیا نمی‌رسم اصلا نمی‌دونم کی شب و روز میشه سرمو بلند میکنم میبینم رنگ آسمون تغییر کرده و من نفهمیدم 😂😂واسه همین فقط روزمرگی های ضروری رو انجام میدم گاهی یه بیرون و مهمونی هم میندازن وسطش جایی رو نداشته باشم فیلم میبینم 😂😂الان وسط هفته نمی‌دونم خونه کی برم 🫥🫥🫥پس فیلم بهترین گزینه ست 

نه فاطمه جون گاهی گندم رو یه حجم زیاد میپزم نرم میشن آبی روشون نموند نمک و فلفل میزنم و کلی باهاش کیف میکنم 😂پوستمو بهتر کرده قوای بدنی هم همینطور 

مبارک باشه 😍😍😍😍عکسشون به صورت کلی بزار 😁کنجکاوم ببینم 😅

عه فاطمه توم مث منی 😁😁😁😁😁 منم کنجکاو میشم 

دیروز آتا ناخن کاشته بود هی دوس داشتم بگم عکس بزاره ولی روم نمیشد 😀😀😀

سلام عزیزای دلروزتون بخیرامروز یه بچه خرید ریز دارم،بعدشم باید جمع و جور کنمبرم دنبال تعطیلات☺️

💕♥️😍😍مباررررک باشه به دل خوش ♥️💕😍 انشالله بهترین خرید ها و بهترین لحظات سهمت باشه 

فدات بشم فاطمه جان خیلی با معرفی بخدا انشالله بهترین ها سهم قلبت قربون بزرگی خدا برم ک کارمونو درست ...

ممنون از دعای قشنگت 

اونم جوره به لطف خدا 🤲😃

سلامممممم به محیای خوشگلم مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ ✨و دلت خوش باشه مهربونم 🫂♥️ساختمون رو ...

بسلامتی عزیزدلم🧿😘

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖