2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105307 بازدید | 14912 پست
سلاممممممم خانوما خوبین ؟؟ شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 😍 من امروز رفتم ...

سلام عشقم...

خریدات مبارکت باشن

آخییییی، اون‌پوله ،با اون‌نوشتش دلمو یجوری کرد🥺

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید من امروز خیلی با یکی از چالش های بزرگ زندگیم دوباره دست و ...

سلام‌پانته آ

امیدوارم‌موفق بشی عزیزم

سلام دخترا

صبتون بعشق...

من اینروزا رو مدار خرید هستم...خداروشکرررر

لباس و وسیله واسه خودم‌خریدم ...

خیلی حالمو خوب کرده این بازارگردی...دیشبم تیر آخر پولامو خلاص کردم‌با دخترخالم...😜

فقط مونده یه‌مانتو پاییزی و کفش بخرم...

دیگه قول میدم‌ پس انداز کنم...

دلم یه سفر کوتاه میخواد، ینی در حد شهرستان های زیارتی  اطراف شهرمون... انشالله اگه شوهرم‌تنبلی نکنه فردا رو‌ راضیش کنم بریم...

ب امیدخدا...

انشالله شما هم روزای خوبی رو سپری کنین‌ خواهرای ناناسم...😘🌹

سلام دختراصبتون بعشق...من اینروزا رو مدار خرید هستم...خداروشکرررر لباس و وسیله واسه خودم‌خریدم ...خی ...

سلام آزی مبارک باشه خریدات 

کار خوبه رو تو کردی 😄😄😄

چیا خریدی بهمون بگو ؟؟؟؟😄😄😄

انشالله جور بشه بری 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیزم شب شما هم بخیر باشه ای جااانم چه نشونه قشنگی از امام حسین گرفتی فداش بشم امام مهربونم ...

سلاممممممم به عشق من ❤️💕💘عزیزدلمی انشالله همیشه یار و یاورت باشه امام حسین 🫀✨

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام آزی مبارک باشه خریدات کار خوبه رو تو کردی 😄😄😄چیا خریدی بهمون بگو ؟؟؟؟😄😄😄انشالله جور بشه ب ...

قربونت خوشگل من...چشم‌ میگم😁

شلوار قد نود 

شلوار بگ

مانتو

شال

لباس تو خونه ای 

لوازم آرایشی .

لباس زیر

دمپایی واسه حموم،آشپزخونه و حیاط

یسری وسیله واسه آشپزخونه

😄اینااان

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید من امروز خیلی با یکی از چالش های بزرگ زندگیم دوباره دست و ...

عزیزممممممم مطمئنم که خیلی موفق اون چالش رو پشت سر میزاری همه حالت های زندگی گذرا هستن تو تلاشت رو بکن و بدون که خیلی فوری اینم پشت سر میزاری پانته آ مهربونم ♥️ 

واییییییییییییی شیرین عسل داشتین پس 💕💘💕💘ای جان عزیزم انشالله انشالله که صدای بچه ها توی همه خونه زندگیا بپیچه 🫂🧿✨♥️

سلام ساحل خریدات مبارک باشه خواهرم ب دل خوش استفاده بشه 🥰🥰🥰🥰🥰عه چقد خوب ب فا ل نیک بگیر عزیزم ر ...

سلامممممم به محیای خوشگلم مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ ✨و دلت خوش باشه مهربونم 🫂♥️

ساختمون رو آجر و سیمان خریدم مونده یه کم دیوار داخلی رو بالا ببره بعد شروع کنه به سقف واسه سقف تیرچه بلوک میخواد که نخریدم 😂 

سلام عشقم...خریدات مبارکت باشنآخییییی، اون‌پوله ،با اون‌نوشتش دلمو یجوری کرد🥺

سلامممممم به ازگل قشنگم خوبی ؟؟ فسقلیا خوبن ؟ مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی رفیقم 💘 💘 💘 میدونستم حال و هوات با خوندنش عوض میشه 😍خودمم همین بودم 

سلام دختراصبتون بعشق...من اینروزا رو مدار خرید هستم...خداروشکرررر لباس و وسیله واسه خودم‌خریدم ...خی ...

به به چقدر هم عالی ♥️😍💘به دل خوش و تن سالم استفاده کنی عزیزم مبارکت باشن ✨💕🫀😍آخ اره مسافرت فکر خوبیه آخر هفته هم هست عالی تر از عالیه حتماااااا که راضی میشه  خواسته خواهر مون رو دامادمون حتمااااا اجابت می‌کنه 😂🙈💕😍خوش بگذره بهتون عزیزدلمممممم ♥️💘✨💘♥️

آن شا الله که میشه فاطمه جان من کلی سوال در مورد مولانا و طرز تفکرش تو این فایلهای صوتی به جواب رسی ...

ان شاء الله که پیدا میکنم 

😃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
قربونت خوشگل من...چشم‌ میگم😁 شلوار قد نود شلوار بگ مانتوشاللباس تو خونه ای لوازم آرایشی .لباس زیرد ...

❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨به به حتی با خوندنش هم انرژی میگیرم خریدای جدید عالین  بوی نویی استایل های جدید ووو🤩🤩🤩❤️✨❤️✨❤️ خداروشکررررر 

سلاممممممم خانوما خوبین ؟؟ شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 😍 من امروز رفتم ...

چقدر قشنگ🤩🤩🤩

مبارکت باشه دلبرجان

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️