2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست
سلام‌گل نازم🌹🧚‍♀️اولین‌خرید با فسقلیا مبارکت‌باشه عزیزدلم، قطعا حضور فسقلیا بوده ک‌باعث شده خرید ع ...

سلاممممم به آزگل خوشگلم مرسییییییییی عزیزدلمممم سلامت باشی ♥️✨♥️✨♥️✨♥️ بووووووس بهت

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
راستی ساحلی مهم‌نیست‌ماست‌ترش یا شیرین‌باشه؟؟؟

نه گلم هیچ فرقی نداره حتما یخچال بزار مواد رو که مخلوط کردی که به خورد هم برن و خنک استفاده کنی با استفاده مداومش پوستت انقد حالش خوب میشه که نگو 😍💘✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت 😁😁😁همون یکبارم قالی شویی زحمتش رو کشید 😀وگر نه من نمیتونم بشورم که گلیم فرش اشپ ...

تنتون سلامت عزیزدلمممممم بسلامتی و دل خوش انشالله ✨🧿❤️

سلام عزیزم ممنون 😘آزگل جان من برام فرقی نداره که خودمون بشوریم یا بدیم قالیشویی چون تنها کاری رو ک ...

سلام عزیزدلم....

پس حتما پیگیر شو‌ واسه شستن، باید آقایون‌متوجه شن، اول و آخر حرف،حرفِ خانماست

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلاممممم به آزگل خوشگلم مرسییییییییی عزیزدلمممم سلامت باشی ♥️✨♥️✨♥️✨♥️ بووووووس بهت

عشقی🌺🧚‍♀️

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیررررر انشالله که تا الان روزتون رو عالی سپری ک ...

سلام قشنگم🧚‍♀️

نه گلم هیچ فرقی نداره حتما یخچال بزار مواد رو که مخلوط کردی که به خورد هم برن و خنک استفاده کنی با ا ...

چشم فدایت عزیزم☘️🙏🏻

ای جانم 🥰من که عاشقش شدم 😍الان یادم اومد قبلا ازش حرف زده بودی😀😀😀از طرف من یه ماچ آبدار رو لپاش ...

کارت بسیار درسته مردانی قوی و با اعتماد به نفس بالا پرورش میدی  🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلاممممم پانته آ عزیزمممم مرسی بابت معرفی کانال مفید ✨💘✨💘✨💘✨💘

سلام عزیزم  خواهش میکنم مهر بانو گل 🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
به به تنتون سلامت عزیزدلمممممم منم با نظر همسرت موافقم 😂به چند دلیل بنظرم وقتی قالیشویی هست بهتره ز ...

😁 ساحل جان  راستش قاای شستن برای من خستگی نداره چون اونکه باید بشوره داره مقاومت میکنه  ،ولی خوب ان شاءالله  که به راه راست هدایتش میکنم 😎

به به تنتون سلامت عزیزدلمممممم منم با نظر همسرت موافقم 😂به چند دلیل بنظرم وقتی قالیشویی هست بهتره ز ...

راستی کار بسیار خوبی کردی که مادر جان رو به شستن قالی شویی راضی کردی ،مامانها خیلی وقتها خودشون رو یادشون میره و خیلی به بدنشون فشار میارن ،آفرین بهت گل دختر 🥰💖