2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
مرسییییییییی نازنینم 💘 💕 💘 💕 تک تک شما خواهرای گلم کدبانوی کامل خونه و زندگیتون هستین خداروشکر م ...

منم خدا رو شکر برای همچین دوستهای خوبی ♥️💋😘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 🦋 منم ...

به به بسیار عالی   آن شا الله به همه اهدافت برسی و مرسی که به اشتراک میزاریم برای من که انگیزه میشه   

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چ‌برنامه ریزی خوبی... ساحل جونم🧿👌🏻مهمونی رو هستم،برو ک‌ بهت خوش بگذره....منم ک‌اینروزا با ا ...

خدا خیرتون بده   و حتما بازگشت نیت خیرتون رو تو زندگیتون می‌بینید و آن شا الله هر چی خیره پیش بیاد برای زوج مد نظرتون  

سلام دخترا صبحتون بخیر من برگشتم وای بچه ها ی روز رفتیم تو آب بغل باغمون از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۳ بع ...

به به چقدر زیباست منطقتون   مرسی که به اشتراک گذاشتی   

و خدا رو شکر که بهت خوش گذشته ،آب بازی هم که عالیه

منم باید یه بار برم کنار رو خونمون یه چند تا عکس  خوشگل می‌زارم دیگه تابستون داره تموم میشه   

سلام به دوستان عزیزم خوبید   

امیدوارم که عالی باشید 

من این روزها کلی چالش داشتم به طوریکه اصلا نتونستم به اهداف هفته قبل  خودم برسم........ 

خلاصه گذشت و خدا رو شکر که گذشت و امیدوارم دیگه هیچ وقت برام تکرار نشه   

از اهدافم شاید به ده درصدش تونستم دست پیدا کنم  

و اینم از گزارش من   

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم 🌹مرسی از مطلب بسیار عالیت واقعا کنترل خشم یکی از مهمترین کارهایی هستش که ...

سلام پانته آ جونم 

🌱🥰🍉

خوبی قشنگم 🤗

اين راه حل هم عالیه😀😀😀😀

اگر تو اون لحظه عصبانیت این چیزا یادمون بیاد که عالیه 

😇😇😇😇🔪🔪🔪🔪🔪🔪

باید تمرین کرد 🤷‍♀️

ان شاء الله که قدرت  کنترل خشم داشته باشیم. 

در برابر اطرافیان تقریبا خوبم خداروشکر 😁

ولی  در برابر بچه هام خیلی عصبانی میشم 

زود هم پشیمون میشم 

اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو🥴

زود هم پشیمون میشم 

راه حلی نداری خواهر 😅

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام به دوستان عزیزم خوبید امیدوارم که عالی باشید من این روزها کلی چالش داشتم به طوریکه اصلا نتونس ...

ان شاء الله این هفته با قدرت ادامه میدی 

😀💪💪💪

هیچ چیز مانع ما نیست 😎✌️

ان شاء الله دیگه از این چالش ها نداری 🤲❣️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
به به چقدر زیباست منطقتون مرسی که به اشتراک گذاشتی و خدا رو شکر که بهت خوش گذشته ،آب بازی هم که ...

فدات عزیزم ۱ظ

مرسی مهربان حتما برو تا فصل گرما هست

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام پانته آ جونم 🌱🥰🍉خوبی قشنگم 🤗اين راه حل هم عالیه😀😀😀😀اگر تو اون لحظه عصبانیت این چیزا یاد ...

والا بچه ک دهن منو سرویس کرده 😄😄😄😄😄

میخاد لالا کنه تا منو نخوابمونه خودش نمی‌خواب 😄😄😄😄

سلام به دوستان عزیزم خوبید امیدوارم که عالی باشید من این روزها کلی چالش داشتم به طوریکه اصلا نتونس ...

سلام پانته آ جون انشالله ک این هفته با قدرت ب هدف هات میرسی 

والا بچه ک دهن منو سرویس کرده 😄😄😄😄😄میخاد لالا کنه تا منو نخوابمونه خودش نمی‌خواب 😄😄😄😄

ای جونم 🤗😍

پسرای من از خواب بگیر

تا غذا بگیر 

تا جیش کردن 

دهن منو سرویس میکنن

بهشون میگم 

بابا دیگه جیش رو خودتون برین بکنین 

منکه نباید بگم 😂

خدا بهمون صبر بده😂🤲

با خودم میگم نهایتا چند سال دیگه اینجوری باشن 

بعد بزرگ. 

میشن میرن آرزو میکنیم بیان بهمون سر بزنن🥺❤️

🌱🤍

ای جونم 🤗😍پسرای من از خواب بگیر تا غذا بگیر تا جیش کردن دهن منو سرویس میکننبهشون میگم بابا دیگه جی ...

😄😊😄😄😄😄 چند ساله آن بچه هات 

آره واقعا من الان چند هفته اس ب دلایلی نرفتم خونه مامانم 

دلم لک میزنه ولی نرفتم 🥲 بچه های خودمونم همینطورن

ای جونم 🤗😍پسرای من از خواب بگیر تا غذا بگیر تا جیش کردن دهن منو سرویس میکننبهشون میگم بابا دیگه جی ...

همین الان یدونه زد تو سرم 🤣🤣🤣

منم آرومم آروم کشیدم رو صورتش گفتم چرا منو زدی ناراحت شد بغض کرد 😔😔😔 وبی کلی خندیدم بهش بغلش کردم خوابید