2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105362 بازدید | 14915 پست

ای خدا من اومدم تک تک بخونم و جواب بدم که این خواهر زاده هاتون نمیزارن 😬🤐😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم ظهرتون بخیررررر بعدا میام میخونم 

ممنونم از فاطمه جون و پانته آ عزیزم بخاطر مطالب خوبشون من سرم خلوت شه کامل تر میخونم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
مهربونم سلامت باشی که انقد خواهر خوش قلب و مهربونیت هستی واسه داداشت یکی یدونه 💘🧿🫂من این پی ام رو ...

سلام عزیزدلم

ممنون قشنگم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا من اومدم تک تک بخونم و جواب بدم که این خواهر زاده هاتون نمیزارن 😬🤐😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤� ...

ای جاااانم،دورشون‌بگردم منننننن😍😍🧿😍🧿😍😍🧿😍😍

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ی چیز دیگه ای بچه ها پیشونیم چروک ریز داره بنظرتون چی بزنم کمتر بشن ملا پوستم نابود شده باید حتما پی ...

فقط آبرسانی که ژله ای باشه یا اگه کرمیه زود جذب باشه بهتره 

ماسک هم واقعا تخم کتان و خیار یخی عالین 

یا حتی ماسک هیدرودرم بنفش رنگه

🔴انواع استراحت که بدن شما بهش احتیاج دارداستراحت احساسی:احساسات خود را با کسی که دوستش دارید به اشت ...

سلاممممم مرسییییییییی من اکثر اینارو انجام میدم فاطمه جون 💘دقیقا حال آدم بستگی به لطف هاییه که خودش در حق خودش می‌کنه میشه وقت رو صرف فکر و خیال کرد یا اینکه با کتاب و مدیتیشن و دعا و آدم های خوب یا هر هدف دیگه ای مثل ورزش یا فعالیت اجتماعی پر کرد 😍

محیا حالا ساحل میاد بهت ماسک میگه...ولی سعی کن اخم نکنی ،ابروهاتو بالا ندی😁من پیشونیم‌ اوکیهولی خط ...

😂😍عزیزممممممم خندم گرفت با پیامت حتی تصور آزگل خندون با خط خنده هم قشنگه ای خدا 🧿🫂🫀🍓توت فرنگی منی 

سلام عزیزم⚘ ان شاءالله آخر هفته بیام بگم دیگه کامل انجام دادم 😅به به مهمونی و دور همی و آفرین عرو ...

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 🫀

اختیار داری شما کدبانویی من طبق دستور برنامه آشپزخونه درستش کردم اگه  نداری برنامه رو ،که متنش رو  بزارم اینجا 😍💕عالی شده بودا البته من با خوشحالی و درحال غیبت و صحبت خوردمش 😂❤️یه روز عادی دوباره درست میکنم ببینم مزه مزه قبلیه

سلام عزیزم ⚘ هدف تمریناتی که برای سکوت ذهن میده برای اینکه که ما در نهایت بتونیم ناظر بر افکار خ ...

من اینو باید گوش بدم پس مرسی که گفتی پانته آ جون💕🫶🏻

من این تمرین رو همیشه انجام میدم افکارم رو خیلی جاها کنترل میکنم مثلا وقتی توی یه موقعیت جدید یا یه موقعیت استرس زا قرارمیگیرم همیشه به خودم میگم  «ذهنت رو کنترل کن تا تموم وجودت  رو بتونی کنترل کنی »این یه جمله واسه من خیلی جاها جوابه 💘فقط مواقع ناراحتی کنترل دهنمو ندارم وقتی ناراحتم واسه یه مسئله باید دوره ناراحتیم رو طی کنم 

نگران نباش،ان شاءالله که همه چی به خوبی درست میشه براش تو گروه فی النور پاکسازی کردم ان شاءالله ...

چقدر با اطلاعات و بخشنده ای پانته آ جون 🧿💕خدا رو شکر این خیلی با ارزشه که اطلاعات کافی رو به موقعه بتونی به دیگران ببخشی 🥺🫂

خدا بزرگه انشالله حل میشه بخدا خانواده ای من انقد مشکلات دارن اون روز رفتم اونجا کلی گریه کردم 😔😔د ...

عزیزدلم خدا عزیزانت رو حفظ کنه و سلامتی بده بقیه چیزا رو به مرور زمان خدا کمک می‌کنه که حل شن ♥️🧿😍نبینم ناراحت باشی اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 

😄😄😄 اشکال نداره منم از ساعت ۳ بیدار بودم تا ۴ خوابیدم تا الان نصف شب بد خوابم شدموای آزی دیشب تو ...

دقیقا خداروشکر همه درحال خرید بودن 😂😍من فقط از دور نظارت میکردم 

مرسی محیاجونانشالله مشکل خانوادت حل شه فداتشم بحق صاحب این‌ماه...داداشم این‌ مشکلش، رو همکارش واسش ب ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 انشالله که حل میشه به حق این شب و روز های عزیز

عزیزم 😄اره دیدم،‌اینجام‌همینجور بود...واااای امیدوارم‌همه هرچی‌نیت کردن‌ بهش برسنمن‌دیروز با دوستم‌ ...

♥️😍🧿♥️😍🧿 انشالله الهی آمین 🫀🫶🏻🫀🫶🏻 انشالله همه جوونا عاشق بشن ازدواج کنن یا زندگی عاشقونه بسازن خونه ماشین بچه همه چی الهی آمین ❤️💘🫶🏻🫀💘❤️🧿🧿

مبارک باشه عزیزدلم انشالله حاجت روا باشین🫶🏻🫀