2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105362 بازدید | 14915 پست

شبت بخیر آزگلی قشنگم 🫀🫶🏻

سامیه جونم شب توام بخیر عزیزدلم🫶🏻🫀

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین😂شوهرتو اول صبحی سوپرایز کن

بسپر بهم 😂♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
عزیزم تاپیک رو سیو کن که بتونی هرروز همراهمون باشی و بخونی مطالب رو چون شاید یه روز من فراموش کنم 🙈 ...

ممیشه یادم بدین من خیلی وارد نیستم

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤

سلام دخترا صبحتون بخیر 

انشالله روز خوبی رو داشته باشید 

هی یادش بخیر منم شلوار شیش جیب میپوشیدم با بلیز میزدم 

بیرون تیپ پسرونه لش 

داداشام هر کدوم میرفتن بیرون ی کتونی یا شلوار و تیشرت برا خودشون می‌خریدند برا منم  میخریدن 

همسرم ک باهم نامزد کردیم برگاش ریخت از استایلم 

گف محی همیشه از این شلوارا میپوشی گفتم اهم 

اون دوس نداشت برعکس من اون تیپ کت و شلوار و اتو شده 🤣🤣🤣

حالا هر دو حد تعادلیم هم تیپ اسپرت داریم همم مجلسی تور کت و شلوار اینا 

ولی وقت هایی ک تیپ پسرونه میزدم یک کیفی میکردم تازه لاتی ام پر میکردم با پسرا دعوا میکردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

😂ببینم چه میکنی😂😂با قدرت پیش به سوی جلو

چشم 😂♥️

ممیشه یادم بدین من خیلی وارد نیستم

اره عزیزم برو صفحه اول تاپیک و این علامت رو بزن داخل عکس قرمز کردم واست  .. دیگه سیو میشه 

سلام دخترا صبحتون بخیر  انشالله روز خوبی رو داشته باشید  هی یادش بخیر منم شلوار شیش جیب ...

😂😂😂😂😂😂ای بابا همتون دارین تصورات منو بهم میریزین محیا و تیپ پسرونه 🫠🫠🫠فکر نکرده بودم اصلا 😍😍😍😂😂😂 آفرین به داداشات هواتو داشتن حمایتت میکردن 😂🌸خداحفظشون کنه عزیزم 🌱🦋

بچه ها من امروز ی جایی میرم  تورو خدا برام دعا کنید ک همه چیز بخیر و خوشی بگزره برام

سلامممم عزیزم صبحت بخیر حتمااا دعا میکنیم خودتم با کلی انرژی مثبت به سمتش برو ♥️