2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست
اعصابم بهم میریزه خیلی زود بیشتر از خودم اعصابم بهم میریزه میگم برم دکتر اعصاب،قرص بده شاید اعصابم ...

عزیزم چقدر خوب که متوجه شدی علتش چیه و چرا میخوای مراجعه کنی 😍🫶🏼😍 این خیلی خوبه آفرین که توجهت بالاست و به خودت اهمیت میدی  اینجوری باعث میشه خیلی کوتاه به نتیجه برسی

یه خورده از این مواردی که نام بردی توی همون هست دقیقا مثل یه آتشفشان فعال بعضی وقتا اماده انفجاریم حالا یکی کمتر یکی بیشتر 

مهم اینه که خجالت نکشیم و مراجعه کنیم بنظرم روانپزشک و روانشناس و دکتر مغز و اعصاب واقعا ترسناک نیستن تجویز های اوناهم مثل بقیه مورد های پزشکی به درد مون میخوره خداروشکر 

♥️💕♥️💕♥️

انشالله همیشه سلامت باشی ✨♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
فدای تو قشنگم... دقیقا، این ینی اهمیت دادن‌بخودمون، 👌 بار کلا، تو‌خودت همه‌فن‌حریفی رفیق🧿❤️ انش ...

مرسییییییییی عزیزدلمممم 🫀🫶🏻💕🫶🏻💕💘💕💕💕♥️💕 انشالله 

زیباترین ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استارتشو زدم‌و امیدوارم تا قبل ۱۵ روز ب خواستم‌برسم... 🦋ثبت شد 🦋پس بخواستم.میرسم زود😄

بلههههه که می‌رسی 💘💘💘💘😍😍😍انشالله کلی خبر های خوب بشنویم بعد ۱۵ روز

عزیزم چقدر خوب که متوجه شدی علتش چیه و چرا میخوای مراجعه کنی 😍🫶🏼😍 این خیلی خوبه آفرین که توجهت ب ...

مرسیییی قشنگم😘😘😘

تو تاپیکم کاربرها پیشنهاداتی دادن نظرمو تغییر دادن

پیشنهاد دادن کتاب بخونم🙃

من که تونستم اعصابمو خیلی آروم کنم یعنی مثل قبل اعصابم بهم نمیریزه

پس میتونم کامل کنترلش کنم

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
بلههههه که می‌رسی 💘💘💘💘😍😍😍انشالله کلی خبر های خوب بشنویم بعد ۱۵ روز

انشالله خوشگلم🙏💝🙏💝

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام قشنگا  روزتون بخیر....خیلی ممنون برای تمام نکاتی که گذاشتی عزیزم  امیدوارم یه روز ق ...

سلاممممممم عسلم مرسییییییی مهربونم 🫀💘💘💘💕

من پی ام شما رو ندیدم ببخش ✨🫠

حتمااا همینطوره مگه میشه دوستای خوبی مثل شما طلب خیر کنن و اتفاق نیفته 😍😍😍🧿🌻🧿

سلام ساحل خوبی عزیزم؟ بی زحمت میشه یه بار دیگه توضیح بدی با پوست پرتقال چطور ماسک رو درست کنیم

سلام ریحانه جونم خوبی خانوم؟؟ مرسی منم خوبم عزیزم خداروشکر ♥️💕♥️💕🫀

اره عزیزم پوست نارنگی یا پرتقال رو به اندازه یک تا دو میوه بیار و یه خورده اون فیبر سفید داخل رو جدا کن بعد با یه لیوان آب بزار روی شعله ملایم هم بزن آب یه کم کرمی که شد بردار  و سرد شد  بریز داخل ظرف اسپری این میشه سرم ویتامین سی که هرروز میتونی چند بار اسپری کنی بعد صورتت شروع می‌کنه به خارش یا اینکه پوسته های ریز میده توجه نکن داره لایه برداری ملایم رو انجام میده فقط باز حواست به ضد آفتاب باشه 

بعد  پوست نارنگی و پرتقال رو هم میتونی خشک کنی وپودر کنی خیلیییی ریز مثل شکر یا از شکر نرم تر و داخل ماست یا آلوئه ورا بریزی و به پوستت بزنی اگه دونه ها قابل لمس باشن میشه حالت اسکراپ اما اگه نه زیاد به چشم نیان ماسک خونگی میشه 

خیلی خوبه منافذ رو می‌بنده لایه برداره و روشن کننده تا سه روز قابل نگهداریه 

ساحل جان فقط اگ امکانش هست این لغات انگلیسی ک میذاری کاش تلفظشم بذاری

عزیزم تلفظش رو میتونی هر لغت رو تایپ کنی داخل  گوگل و مترجم گوگل واست تلفظ می‌کنه اینجا چون نمیشه ویس گذاشت 🫠💕

و اینکه نگار جون اگه میخوای که لغات زبان رو بدون اینترنت بخونی و تلفظ رو بهت بگه و معنی✨ میتونی برنامه زبان بیاموز رو دانلود کنی و با دروس اون کم کم پیش بری خیلی خوبه بیاموز من به همه معرفیش میکنم .. من اینجا دوسدارم بیشتر لغت های ترکیبی یا ضرب المثل های انگلیسی یا لغات عامیانه رو باهم تمرین کنیم اینجوری میتونیم خیلی زود مکالمه کنیم و علاقه مند شیم  که جز روتین همیشگی مون باشه حتی اگه اینجا یه زمانی یادآوری نشه 😍😍😍 

ممنونم که همراهی میکنی من واقعا خوشحال میشم ☀️✨♥️

😂آره تنها عکسی که از بچگی دارم

ای جان  عزیزم 😍😍💕😍💕😍💕😍

ممنونم. آزگلی چه متن و تصویر زیبایی 😍😍😍قضاوت خود را کمتر کنی 🫶🏻🫶🏻🫶🏻👏🏻👏🏻👏🏻چقدر قشنگ اگه همیشه  بتونیم بیشتر با خودمون دوست باشیم قضاوت خودمون رو کنار بزاریم  شاید همه چی راحت تر پیش بره  

من فکر میکردم همه از بچگیشون کلی عکس دارن منم که یدونه دارم اینم دست خودم نبوده😂دست اونی بوده که ع ...

😂😂😂😂😂😂 سامیه جون منم کلی عکس دارم  از بچگیم که دست فامیله نمی‌دونم چرا اون وقت دست خودم یه عکس سه در چهاره که واسه برگه بهداشت و سلامت گرفتن 🫥🫥🫥 همه شون خونه مامان بابام و مادر بزرگمه .. بعد یه دونه عکس دارم که فقط تعریفش رو شنیدم تا حالا ندیدمش اون دست فامیل دورمونه هرچقدر چند بار خواهش کردم بیاره اصلا انگار نه انگار  بعد خودم بار ها شنیدم که داخل آلبوم خانوادگیشون هست اون عکسه 😂😂😂😂😂تو گفتی یاد خودم افتادم زخمام باز شد

😂😂😂😂😂😂 سامیه جون منم کلی عکس دارم  از بچگیم که دست فامیله نمی‌دونم چرا اون وقت دست خودم ی ...

😂بگو از عکست کپی بگیره بهت بده

برو صفحه قبل رو ببین

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
سلاممم عزیزم  مرسی از تاپیک خوبت شکرگزاری رو باید شبا قبل از خواب بنویسیم؟

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️ 

نه عزیزم انتخاب زمان دست خودته  در طول روز هروقت که احساس کردی انرژی داری و یا زمان داری که فکر کنی و کامل درگیرش باشی میتونی شکر گذاری کنی چون اینجوری ذهنت درگیر چیزی نیست و موارد رو بهتر میبینی و درک میکنی 😍💘😍💘😍💘😍

اخه میدونی چیه، سالها پیش وقتی ک‌ما تو مسافرت بودیم  دزد خونمون رو زد، اینقد عجله داشته هرچی د ...

🫥🫥🫥🫥🫥وای آزگل از دست تو  😂😂😂😂😂😂😂

شاید فکر کرده پول یا سند و مدرک هاتون رو پشت عکس ها قایم کردین گفته بزار هیچی رو از دست ندم 🫥🫥🫥🫥😉😂😂