2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105279 بازدید | 14912 پست
سلام به همگی  امیدوارم حال دوست‌های قدیمی و جدید خوب باشه متاسفم که تاپیک قبلی به مشکل خورد و ...

سلامممم رها جون خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ♥️ ممنون گل من لطفت همیشگیه🪷💕🪷💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطف کردی عزیزم  بسیار کار درستی کردید من ک ممنونتم♥️🌷

لطف داری نگار مهربونم 🫀🫀

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
شکرگذاری سامیه امروز 1402/۰۹/۱۷ خدایا شکرت بخاطر اینکه نعمت هایت را شکرگذارم💖🌹 خدایا شکرت که ...

به به قبولی خواهرت مبارک سامیه جون انشالله موفق باشین همیشه 💕💘💕💘💕🧿

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم صبحتون بخیرررررر امروز تمرینات جدید رو به علاوه چهار مورد قبل داریم 

موارد قبلی : شکر گذاری ، نامه به فرشته مون، دستبند کشی برای متمرکز کردن افکار ، و تکرار یک جمله مثبت به صورت ذکر هروقت که انرژی مون پایین میاد

من جمله ای که امروز تکرار میکنم « من خودم رو دوست دارم و میپذیرم » هست شما هر جمله ای رو که بهتون اون روز انرژی میده و با روحیه تون سازگاره میتونید تکرار کنید 

تمرینات بالا رو مرتب انجام بدین چون این موارد همیشگی هستن و ما با هر تمرین جدید مواردی رو گل چین میکنیم و قابل حذف نیست 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تمرین جدید امروز که همیشه ما باید به روز رسانیش کنیم چون شرایط زندگی و خواسته هامون هر لحظه تغییر می‌کنه بخاطر هزاران علت که مهم ترین علت ها تفکر خودمون و مسیر پیشرفتمون هست پس شما تمرین امروز رو شروع کنید اما نقطه پایانی واسش قرار ندین 

اگه ابتدای سال جاری یا روز تولدت هدف هاتو لیست کردی و توقع داری که به مدت یکسال که به نقطه شروع بعدی می‌رسی انجامشون بدی خیلی خوبه مسلما تیک زدی اهدافی رو و الان سبک تری الان آرامش بیشتری داری نوشتن اهداف ما خیلی کمک می‌کنه که ما ثبت کنیم که کجاییم و از زندگی چی می‌خوایم 

این برنامه ریزی اهداف رو واسه تایم هفتگی و تایم روزانه هم لیست کنید منتها در هفته یک یا دو یا .. مورد رو هدف هایی رو انجام بدین که همش میگفتین از فردا ،از شنبه ،نه نمیتونم، حوصله ندارم، یه موقعیت بهتر ، بعدا و.. اینجوری ما خودمون رو مجاب میکنیم که قدم برداریم ما یک هفته رو تایم داریم که قدم برداریم واسه هدفی که مثل یک کوهه سنگینی می‌کنه چون فعلا حوصله ندارم انجامش بدم .. اون هدفه اگه نخوایم از امروز داخل برنامه مون نباشه همینجوری هدف انجام نشده باقی میمونه 

پس از امروز یه هدف رو انتخاب کنید و آخر هفته گزارش بدین که بهش رسیدین من اصلا تاکیدی روی یه حرکت خیلی شاخ ندارم که نشد باشه یا همین اول راهی سخت باشه می‌تونه تموم کردن کتابی باشه که اصلا سمتش نمیری با تموم کردن جزوه ت یا رفتن به دکتر واسه چکاپت ، یا دندون پزشکی واسه زیباتر شدنت و..تا کم کم بتونیم تبدیل به عادتش کنیم و جز روتین مون باشه ذهنمون رو پرورش بدیم و بتونیم باهم به اهداف شخصی حال خوب کن مون برسیم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هدفی که من دارم و انتخاب میکنم :«  اتمام مبحث شنیون و اینکه تا پایان هفته خودمو تمرین بدم که سر هر موضوعی که کوچیکه  خودم و دیگران رو سرزنش نکنم» هست ،،، من هدف هامو به صورت روزانه و هفتگی لیست میکنم  حتما کنارش حتی هدفی مثل رسیدگی به پوست رسیدگی به خونه ، گوش دادن آهنگ ، دیدن فیلم و... هم جز لیستم قرار میدم و حتمااا مرتب میکنم برنامه مو

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

شماهم یک یا دو هدف رو بعد از لیست کردن اهدافتون انتخاب کنین و همه چیز رو باهم بسنجین که اره الان میتونم انجامش بدم از حس خوب و مثبت لحظه ای استفاده کنین که به هدفتون رسیدین به این قسمتش فکر کنین 

اگه تونستید اینجا به اشتراک بزارین  هدف انتخابیتون رو و آخر هفته گزارش بدین 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ممنونم 

چون باهم قرار گذاشته بودیم از شنبه نکات رسیدگی به پوست و مو و سلامت جسمی و تغذیه ای و فکری مون رو باهم مرور کنیم که این موارد کمک کنه به دوستمون که انگیزه بگیره حتی اگه یک نفر خواننده تاپیک ماست انگیزه بگیره که این موارد رو پشت گوش نندازه و لازمه

این موارد رو باهم پیش بریم داخل تاپیک من هرروز یه سری مطالب رو به اشتراک میزارم مسلما هدفم جز انگیزه دادن تکرار واسه خودمم هست ❤️🌸

وقتی ببینیم که ما طبق برنامه مون به خودمون جسممون به یادگیری زبان کنار دوستامون اهمیت میدیم کم کم پیگیر میشیم که مطالب بیشتری رو دریافت کنیم و خودمون سرچ می‌زنیم خودمون تمرین میکنیم برای بهتر شدن برای اینکه خوبه که اگه من دوستم رو میبینم یا اگه من مهمونی دعوتم اگه من مکالمه دارم با یه شخص دیگه خودمو خوب معرفی کنم نه با کلمات با زبان بدن و تاثیر ظاهرم روی افکار شخص مقابلم ❤️🌸❤️🌸❤️🌸

این مطالب روزی پیش میاد که خیلی پیش پا افتاده و تکراری بوده باشه اما ما اینجا تمرین میکنیم که بهم انگیزه بدیم و تکرار کنیم 

شناخت پوست 🧖🏼‍♀️👩🏻🌸🏵️🌼🍄

ایده مدل مو ۱ 💇🏼‍♀️💇🏻‍♀️این مدل هارو به انتخاب خودتون تمرین و تکرار کنین که هرروز موهاتون رو آراسته کنین و مرتب باشه که خوشگلی موهاتون رو چندین برابر کنین 💘🫶🏻

ایده مدل مو ۴ 🪷🪷🪷🪷

دوستای گلم حتمااا اگه از طریق عکس یادگیری سخته از ویدئو های گوگل استفاده کنین و بافت هلندی رو تمرین کنین خیلی خوشگله مخصوصا واسه خانوم هایی که موهاشون بلنده و داخل خونه همیشه موهاشون رو آزاد میزارن و نمیتونن همیشه مرتب نگهش دارن چون آزاده  

یادتون باشه حتی یه گیر مو ساده یا اکسسوری، خوشگلی موهاتون رو چندین برابر می‌کنه واسه جلوه بهتر و بیشتر هم زمانی که موهاتون تمیز باشه این مورد بیشتر به چشم میاد😍🫶🏼💕

نکات پوستی روتین روزانه 💕💘💘💕💘💕