2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست
فدات گل قشنگ من  میترسم راستش ساحی

🥺♥️🥺♥️🥺عزیزممممم حق داری ولی خیالت راحت راحت میشه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر روز به خودم میگم عاشق خودت باش.

به به  چقدر شیرین 😍😍😍😍😍 خوش اومدی عزیزم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
منم دیشب برادر شوهر مجردم اینجا بود الانم اینجاس  ب احتمال زیاد بریم همگی باهم خونه خواهر شوهر ...

چقدر خوب 😍😍😍😍خوش باشین کنار هم عزیزم 🧿🧿محیا جون واقعا برادر شوهر نعمت بزرگیه من که ندارم ولی یه دوست شوهرم داره از بچگی که هیچ تفاوتی نداره و من همیشه تصور کردم برادر شوهرمه 😂🙉😂  خودش هم اصلاااااا احساس می‌کنه بچه ایناست عروسیمون بیشترین آدمی که رقصید و از جون مایه گذاشت اون بود 😂😂😂خستگی ناپذیر همه جا هست 

اول تو برو تست بگیر بیا بما خبر بده، بعد منم خبرمو میگم🤪

😂😂😂😂😂عزیزم

چقدر خوب 😍😍😍😍خوش باشین کنار هم عزیزم 🧿🧿محیا جون واقعا برادر شوهر نعمت بزرگیه من که ندارم ولی ی ...

آره واقعا خیلی خوبه البته چون فامیل خودمم هستن دیگه خیلی باهم راحتیم ما 

هروقت هر مشکلی داشتیم این برادر شوهرم کمکم حالمون بوده 

حالا قرار زنش بدیم 🤣🤣🤣 

چ خوبه واقعا نعمت دوست واقعی ک مث برادر میمونه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

آره واقعا خیلی خوبه البته چون فامیل خودمم هستن دیگه خیلی باهم راحتیم ما  هروقت هر مشکلی داشتیم ...

😂😂😂انشالله خوشبخت باشه عزیزم 

اره واقعا محیا جون 💕♥️💕♥️💕♥️

به به 😍😍🫶🏼✨💕✨♥️✨💕✨♥️✨ چقدر عالییییییییی  که روزمو ساختی  خداروشکررر واسه به دنیا ا ...

خدایا شکرت از این همه حجم از انرژی مثبتی که اول صبحی از کامنت هاب دوستانم در این تاپیک گرفتم🤩

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
2810