2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست
فدات گل قشنگ من  میترسم راستش ساحی

🥺♥️🥺♥️🥺عزیزممممم حق داری ولی خیالت راحت راحت میشه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روز به خودم میگم عاشق خودت باش.

به به  چقدر شیرین 😍😍😍😍😍 خوش اومدی عزیزم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
منم دیشب برادر شوهر مجردم اینجا بود الانم اینجاس  ب احتمال زیاد بریم همگی باهم خونه خواهر شوهر ...

چقدر خوب 😍😍😍😍خوش باشین کنار هم عزیزم 🧿🧿محیا جون واقعا برادر شوهر نعمت بزرگیه من که ندارم ولی یه دوست شوهرم داره از بچگی که هیچ تفاوتی نداره و من همیشه تصور کردم برادر شوهرمه 😂🙉😂  خودش هم اصلاااااا احساس می‌کنه بچه ایناست عروسیمون بیشترین آدمی که رقصید و از جون مایه گذاشت اون بود 😂😂😂خستگی ناپذیر همه جا هست 

اول تو برو تست بگیر بیا بما خبر بده، بعد منم خبرمو میگم🤪

😂😂😂😂😂عزیزم

چقدر خوب 😍😍😍😍خوش باشین کنار هم عزیزم 🧿🧿محیا جون واقعا برادر شوهر نعمت بزرگیه من که ندارم ولی ی ...

آره واقعا خیلی خوبه البته چون فامیل خودمم هستن دیگه خیلی باهم راحتیم ما 

هروقت هر مشکلی داشتیم این برادر شوهرم کمکم حالمون بوده 

حالا قرار زنش بدیم 🤣🤣🤣 

چ خوبه واقعا نعمت دوست واقعی ک مث برادر میمونه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

آره واقعا خیلی خوبه البته چون فامیل خودمم هستن دیگه خیلی باهم راحتیم ما  هروقت هر مشکلی داشتیم ...

😂😂😂انشالله خوشبخت باشه عزیزم 

اره واقعا محیا جون 💕♥️💕♥️💕♥️

به به 😍😍🫶🏼✨💕✨♥️✨💕✨♥️✨ چقدر عالییییییییی  که روزمو ساختی  خداروشکررر واسه به دنیا ا ...

خدایا شکرت از این همه حجم از انرژی مثبتی که اول صبحی از کامنت هاب دوستانم در این تاپیک گرفتم🤩

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
2810