2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105165 بازدید | 14884 پست
اهان، گلی‌جون💞🦋🥰

آزگلی ببخشید یه سوال سارا کجان..؟!👀

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨

نمیدونم‌چرا اینجوری شده تایپ‌یادداشتام😂

عدد اون‌گوشه رو هم‌ب فا ل نیک‌میگیرم ۰۱:۰۱😉

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزگلی ببخشید یه سوال سارا کجان..؟!👀

عزیزم‌سارا جون، یکار براشون‌‌پیش اومده، واسه همین‌‌ادامه تاپیک رو فعلا سپردن‌ب ساحل جون، انشالله بزودی خودشونم‌میان حتما💞🦋

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
نمیدونم‌چرا اینجوری شده تایپ‌یادداشتام😂 عدد اون‌گوشه رو هم‌ب فا ل نیک‌میگیرم ۰۱:۰۱😉

ازگل جون خبر خوشه راجب اونم دوستمون ک غیبتش  طولانی شده 😍😍😍😍😍😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیزم امیدوارم هرچی که هست خیر باشه از الان هم معلومه که حتی اگه باردار هم باشی خیره از سمت دیگ ...

وای ساحل جون خدا نکنه باردار بشم 

تمام وجودم داد میزنه ک من بچه دوم نمیخوام 

خیلی مشکلات دارم من 

از لحاظ روحی ک اصلا کشش ندارم 😢😢😢😢

سلام‌عزیزم...  شیطونی کردی، 🤪🤪😜😜😜 ن عزیزم‌نگران‌نباش، شاید از استرس باشه عقب افتادن‌پریود ...

🤣🤣🤣🤣 آره کار دستم داد 

میترسم آزگلی تست بزنم 😢

ببخشید ساحل جون ک کمتر حضور دارم 

باور کن من کنار شما حالم خیلی خوبه 

ولی یکم ذهنم درگیره 

بعدش تولد همسرم بود دیشب 

یکمم دیروز کار بانکی داشتیم با همسرم رفتیم 

خداروشکر چند وقتیه سرم شلوغ 

تا مشکلم در حال حاظر همین ک گفتم خدا کنه امروز پری بشم 

خیالم از همه جهت راحت 

دیگه میام اینجا لنگر ميندازم 

ک  هرکاری کاری بکنید نرم بیوفتید دنبالم 🤣🤣🤣

ببخشید ساحل جون ک کمتر حضور دارم  باور کن من کنار شما حالم خیلی خوبه  ولی یکم ذهنم درگیر ...

😂😂😂عزیزممممم این چه حرفیه مهم اینه مشغولی و داری اونارو پیش میبری عزیزم 💘 نگران نباش اصلا .. تولد همسرت هم مبارک باشه عشقتون روز افزون 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

به به مبارک باشه فروشت محیا جونم خدا برکت بده ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مرسیییی قشنگمممممم😘😘😘😘 خیلی خوشحالم که تو نی نی سایت عضو شدم و تاپیک سارا رو دیدم و با دوستای ...

ماهم خوشحالیم عزیزم این حس دو طرفست 💘🧿🧿💘دقیقاااا خداروشکررررر اینجا هم یه خانواده داریم ♥️🖇️

دختراااا... مژده آمَد""" خبری در راه است💝 همینقد رو بدونین تا بوقتش...💋💋💋

خیر باشه عزیزدلمممم 💘💘💘💕💘💘💘💘

مشتاقانه منتظریم ببینیم چیه 😍😍😍😍😍😍🫶🏼✨🫶🏼✨🫶🏼✨فوری راست و ریستش کن و بیا خوشحالمون کن 🙉🙉🫀

قربونت برم  خیلی کتاب خوبیه،آدم های سمی  اینم کتاب خوبیه  حالا باید برنامه بریزم ا ...

مرسییییییییی گل من.. دوستای گلم کتاب هایی که دوستامون معرفی میکنن رو حتما بخونید 😍😍

انشاالله عزیزم 💪🏼💘💘💕💕♥️🫀🫀🫀

ارهههه، فک‌کن با هم‌میرفتیم پیشش، ولی من‌قول نمیدادم‌ک‌ نچلونم‌هلن‌کوچولو رو🤪😂😂😂

😂😂😂😂منممممممم  💞💞💞💞💞 کاش میشد🫶🏼♥️

2810