2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105063 بازدید | 14867 پست
سلام ساحلی،خوبی؟؟؟ ذکر امروز من، من میخوام برای خواسته هام تلاش کنم... و لیست کارهای امروزم: درست ...

سلام به روی ماهت آزگل جونم 

به به تنت سلامت باشه عزیزم😍😍😍😍😍پس برو و دست بکار شو پیشاپیش خسته نباشی 

چقدر جمله خوشگلی رو انتخاب کردی خوندنش هم لذت بخشه و انرژی میده ♥️💕♥️💕♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم صبحتون بخیرررر باشه انشالله که روز خوبی رو داشته باشین من امروز ص ...

چ روز مفیدی در پیش رو داری ساحلی،👌🦋

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام به روی ماهت آزگل جونم  به به تنت سلامت باشه عزیزم😍😍😍😍😍پس برو و دست بکار شو پیشاپیش خ ...

قربونت قشنگ‌من💎🦋

دخترا من دیروز ۲ساله شدم، البته تو نی نی سایت🙈😜

😂😂😂منم پریروز یکساله 😍😍😍😍تبریک عزیزم .. یادش بخیر با تاپیک سارا همون یکسال رو به عنوان عضو فعال بودم بقیه سال هارو  خواننده خاموش بودم و روزگار میگذروندم😂😍

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مرسی که هستی ☘️🍀لطفا وقتی مطلبی میزاری منو تگ کن😍

عزیزم از امروز همراهمون باش بالاتر تمرینات رو نوشتم ♥️💕♥️😍😍😍بیا و مرتب پیش برو

سلام‌سانازجون، کاربری سامیه هستش... خوبی فداتشم؟؟؟ 

سلام متوجه شدم🤦‍♀️

خوبم عزیزمم ممنون💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
😂😂😂منم پریروز یکساله 😍😍😍😍تبریک عزیزم .. یادش بخیر با تاپیک سارا همون یکسال رو به عنوان عضو فع ...

ع سه ساله اینجام  پس چرا یکسال رو تبریک گفت 😂🥺🫥شانس ماست 

چ روز مفیدی در پیش رو داری ساحلی،👌🦋

مرسیییی مهربونم ♥️

سلام متوجه شدم🤦‍♀️ خوبم عزیزمم ممنون💕

سلام ساناز جون صبحت بخیر عزیزم ♥️

دخترا من دیروز ۲ساله شدم، البته تو نی نی سایت🙈😜

😂😂😂😂😂 آزگل نی نی سایت دو سال از عضویت منو به رسمیت نمی‌شناسه 😛😛😛

سلام ساناز جون صبحت بخیر عزیزم ♥️

سلام صبح شمام بخیر💕

امیدوارم روز خوبی داشته باشی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
😂😂😂😂😂 آزگل نی نی سایت دو سال از عضویت منو به رسمیت نمی‌شناسه 😛😛😛

😄😄😄 لَنَت😂😂

چراآخهههه....میگم‌خدا ساحل ۹۹ هستش چرا میگه یکسالگی...

طوری نیست‌خواهر، روند پیریه عوامله پشت صحنست😜

شوخی نی نی یارهای عزیز🤪😘

2810