2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 104932 بازدید | 14858 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اومدممممم🤩

آزگل جونم تویی 😍😍😍کاربری جدید مبارک عزیزم ممنونم بابت تگ ها عزیزم♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام عزیزم خوبین  وای چقدر خوب شد تاپیک زدید 😊 من اومدم و دیدم تاپیک تعطیل شده کلی قصه خوردم ...

سلام عزیزم نه تعطیل نمیشه اگه شما دوستای خوبمون کنارمون باشین عزیزم خوشحالم که مجدد کنارمونی♥️خوش اومدی

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
آزگل نیستم🤦‍♀️

ع ببخشید عزیزدلم من فکر کردم آزگلی آخه پی ام آزگل رو ریپلای زده بودی معذرت می‌خوام  🙊♥️خوش اومدی 😍😍  اینجا شما رو چی صدا بزنیم  ؟ 

ع ببخشید عزیزدلم من فکر کردم آزگلی آخه پی ام آزگل رو ریپلای زده بودی معذرت می‌خوام  🙊♥️خوش اوم ...

🤦‍♀️پی امتو که واسه آزگل نوشتی یه دور بخون😂بعد اسممو یادت میاد 

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️

سلام به همگی دوستای خوبمون 😍 کم کم با روند تاپیک بیشتر آشنا میشین وهمدیگه رو میشناسین به همتون خوش آمد میگم ممنونم که کنارمون هستین ♥️🫶🏼من ساحل م و ارشد تغذیه خوندم راجب مباحث آرایشگری و پوست و مو هم کمی اطلاعات دارم  هدف های زیادی رو با تاپیک سارا جون تیک زدم همه این تیک اهداف هم بخاطر این بود که ما یه روتین همیشگی داشتیم گزارش روزانه می‌دادیم از روند و کارهای مربوط به اون روزمون و اینکه شکر گذاری میکردیم بابت هر مورد ریز و درشت که شاید کم اهمیت شده بود یا اینکه عادی بود و به چشممون نمیومد امیدوارم مثل قبل تاپیک فعال پیش بره که دوستامون بتونن مطلع شن .. شماهم اگه امکانش بود یه بیوگرافی کلی رو تایپ کنید که بیشتر و بهتر با خصوصیت های هم آشنا بشیم 🌸🌸

🤦‍♀️پی امتو که واسه آزگل نوشتی یه دور بخون😂بعد اسممو یادت میاد 

سامیه جون  تویی 😂😂

سااااحل دختررر چطوری؟ حالت خوبه؟😻

ساراجون چرا دیگه نیست؟🥲

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
😝😂نه من روحشم

😂😂😂😂 دیگه مطمئن شدم خودشی خوش اومدی عزیزم ♥️

@چاق_و_چله       @مهدیارکوچولو    

ممنون از شما💕

من میشناسم تون؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
2810