2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105108 بازدید | 14879 پست

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین تا الان در کنار خانواده ☀️🫀

من امروز حسابی مشغول بودم

ماسک صورت استفاده کردم 

حموم رفتم 

پادکست گوش دادم 

زبان انگلیسی و ترکی خوندم 

به فسقلیا رسیدم 

غذای درباری واسه حامد پختم 😂👸🏼🙉 

امروز خیلی پر انرژی تر و امیدوار ترم 

امیدوارم روزگار به کام شماهم باشه 💘

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام ساحل جان مرسی عزیزم وای ساحل بارونه اینجا نمیشه انار بچینیم همه ام خطی شده کشی ام نیست انار بخر ...

عزیزدلم 🥺اشکال نداره تو محصولاتت رو آماده کن انشالله همین بارون کلی برکت بیاره و عامل خیر باشه 

محیا میگم کاش با یه پیج یا عطاری یا حتی دیج ی کالا قرفه بزنی راحت تر و پر سود تر فروش میره 

اصلا به تعداد هم فکر نکن که کمه یا زیاده 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ت ...

سلام ساحل جان 

خسته نباشی دلاور 

چ روز خوبی داشتی برقرار باشی❤️❤️😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ت ...

ساحل احیانن ساعت ۴ بعدظهر صبح میشه🤔

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

😄😄😄😄😄😄 مرسی مهربون کاری نداره دو س ساعت کار نداره بیای تفریح و گشت و گزار ربم بهت میدم 😃😃😃� ...

ممنون عزیزم 🥰🌹

دزفول 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام خانمی خوبی  🥰

خدا رو شکر که  روز خوبی داشتی کنار خانواده  

نوش جان میگم غذای  درباری جدید بود مال منطقه خاصی هستش یا رسپی مخصوص  خودت هستش 😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام ساحل جان مرسی عزیزم وای ساحل بارونه اینجا نمیشه انار بچینیم همه ام خطی شده کشی ام نیست انار بخر ...

نگران نباش ان شاءالله که به فروش میره 

عه اونجا هموز بارونه ما یه ذره بیشتر بارون نیومد 

سلام آتا خداروشکررررررررررر چ خبر خوبی روزمون رو ساختی انشالله ک در مورد رابطه ات با آقا امیر علی با ...

مرسی قشنگم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
2810