2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

سلااام من ۲۱ هفته ام بارداری اولمه و ۲۱ سالمه نی نی جانمم پسمله 😍😍

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
سلام عزیزم خوش اومدی چند هفته ای؟

۶ هفته و ۲ روز

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
سلااام من ۲۱ هفته ام بارداری اولمه و ۲۱ سالمه نی نی جانمم پسمله 😍😍

انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم هرروز بیایم اینجا از احوالمون بگیم بلکه راحت تر این دوران رو بگذرونیم

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن
ویارم داری؟من امروز ۱۰ هفته شدم خیلی از خونم و غذاهایی که خودم درست میکنم بدم میاد

من بالامیارم تهوع شدید

ویارم داری؟من امروز ۱۰ هفته شدم خیلی از خونم و غذاهایی که خودم درست میکنم بدم میاد

منم هفته دهم اینجوری بودم بعد از هفته دوازده بهتر میشی 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
من بالامیارم تهوع شدید

من بالا نمیارم فقط از بعضی بوها خیلی بدم میاد واشتهامم صفر شده چون توی خونه خودم نمیتونم چیزی بخورم انشالله زودتر حالمون خوب بشه

منم هفته دهم اینجوری بودم بعد از هفته دوازده بهتر میشی 

خداکنه چون هیچی نمیتونم بخورم،خونه ی مامانمم نمیتونم برم چون باز اونجا پسرم اصلا غذا نمیخوره😐😐

من بالا نمیارم فقط از بعضی بوها خیلی بدم میاد واشتهامم صفر شده چون توی خونه خودم نمیتونم چیزی بخورم ...

وای دوستم که ۷ ماهه اینطوریه

خداکنه چون هیچی نمیتونم بخورم،خونه ی مامانمم نمیتونم برم چون باز اونجا پسرم اصلا غذا نمیخوره😐😐

میوه ام نمیتونی بخوری؟ سعی کن چیزای مختلفو امتحان کنی نینی الان خیلی نیاز به مواد مقوی داره ولی مطمعن باش بهتر میشیی👍