بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
سلااام من ۲۱ هفته ام بارداری اولمه و ۲۱ سالمه نی نی جانمم پسمله 😍😍
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
ویارم داری؟من امروز ۱۰ هفته شدم خیلی از خونم و غذاهایی که خودم درست میکنم بدم میاد
من بالامیارم تهوع شدید
ویارم داری؟من امروز ۱۰ هفته شدم خیلی از خونم و غذاهایی که خودم درست میکنم بدم میاد
منم هفته دهم اینجوری بودم بعد از هفته دوازده بهتر میشی
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
من بالا نمیارم فقط از بعضی بوها خیلی بدم میاد واشتهامم صفر شده چون توی خونه خودم نمیتونم چیزی بخورم ...
وای دوستم که ۷ ماهه اینطوریه
خداکنه چون هیچی نمیتونم بخورم،خونه ی مامانمم نمیتونم برم چون باز اونجا پسرم اصلا غذا نمیخوره😐😐
میوه ام نمیتونی بخوری؟ سعی کن چیزای مختلفو امتحان کنی نینی الان خیلی نیاز به مواد مقوی داره ولی مطمعن باش بهتر میشیی👍