2777
2789

از یه پسری خوشم اومده که همکاریم پیجشم دارم

تاکید میکنم فقط خوشم اومده وگرنه نه باهاش یه کلمه حرف زدم نه سمتش رفتم و نه همچین کاری رو میکنم

تا اونجایی که میدونستم مجرده ولی میخواستم مطمئن بشم که مجرده و متاهل نباشه!

تاپیک زدم چطور با پیج فیک بپرسم که ضایع نباشه،پیج فیک یعنی هیچ نشونه ای از خودم توش نیست!!!!!!!

یکی اومده بهم میگه سبک نباش،اینطوری نخ که هیچی داری به پسره طناب میدی و افتادی دنبالش،دختری که مثل تو این مدلیه تکلیفش مشخصه،یعنی عملا داره به من برچسب .... بودن میزنه در صورتی که من هیچ کار اشتباهی نکردم!

بعد این خانم توقع داره ازش تشکر کنم بابت حرفایی که بهم زدع

من آدم مظلومی نیستم اتفاقا ۲متر زبون دارم و جوابشم دادم ولی واقعا یکم شعور بعضیا نیازه بیشتر بشه!

عهد بوق که نیست که حتی از یکی خوشمونم نیاد و اگه خوشمون اومد معنیش این باشه که خرابیم!زشته به خدا!

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بدون الان دارن ازت حمایت میکنن ولی اگر همون تایپک بود هموندجملات بالارومیگفتن 

ولی خوب باپیج فیک هم شما بهش پیام دادی خوب چی نصیبت میشه ممکنه نخاد راستشو بگه بنظرم بای واسطه کارت حل میشه مثلا اول ازش شرایط بپرسه بعد پیشنهاد شمارو بهش بده

اینم بدون الان دارن ازت حمایت میکنن ولی اگر همون تایپک بود هموندجملات بالارومیگفتن  ولی خوب با ...

اتفاقا این سایت باشخصیت هم خیلی داره و خداروشکر جز اون یه نفر همه آدم وار نظر دادن

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......
این ک چیزی نیس من ی بار گفتم با شوهرم دوست بودم دوتاشون چنان بهم حمله کردن ک گفتم خدایا الان میریزن ...

به خدا همینه

تاپیک خواستگار سنتی میزنی میان میگی کی دیگه سنتی ازدواج میکنه مگه عهد بوقه

میخوای دوست بشی میان میگن تو خرابی و ما مریم مقدسیم

آدم میمونه

با پیج فیک فایده نداره نمیتونی مطمئن شی شاید جوابتو نده اگ هم جواب بده میشه ب راست و دروغش شک کرد

به خدا پسره رو آنفالوش کردم

انقدر حرفش بهم برخورد که گفت داری طناب میدی و فلان

به خدا پسره رو آنفالوش کردم انقدر حرفش بهم برخورد که گفت داری طناب میدی و فلان

اهمیت نده جونم 

من جای تو باشم با همون پیچ فیک فالو میکنم واسه کنجکاوی ک بفهمم چی میذاره ولی قطعا چیزی متوجه نمیشی آخه آقایون اکثرا عشقی داشته باشن توو مجازی جار نمیزنن

خب دیگه یه سایت عمومیه همه مدل ادمیم پیدا میشه و هر مدل نظریم ممکنه داده بشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
2810