2777
2789
چیتی پ آرکوپالشو دارم. خیلی خوبه جنسشون

خداروشکر

رو کارتنش زده مقصود یا دینو؟

چون تو باسلام بعضی ها نوشته بودن دینو اومده برامون.

گفتم شاید دینو تحت نظر مقصود باشه

جنسش عالیه شرکت مقصود اول آرکوپالاش با برند دسینی تولیدمیکرد الانم برند آرکوپال دینو تولید مقصوده ،کلن ارکوپالاش عالیه دایی من کل ظروفشون آرکوپاله توظرفشوییم میزارن همیشه مقصود ۱۰ سالی هست دارن عین روز اولشه زیبا وبراق ولی یه سری دارن خارجیه طرحاش کمرنگ شده ظرفاشم کدرشده ولی مقصودعااااالیه خیلیم طرحاش وقالباش متنوعه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنسش عالیه شرکت مقصود اول آرکوپالاش با برند دسینی تولیدمیکرد الانم برند آرکوپال دینو تولید مقصوده ،ک ...

مرسی عزیزم واقعا

آره دیدم تو با سلام نوشته بودن برامون دینو آوردن بجا مقصود.

سوال برام پیش اومده بود که آیا دینو تحت نظر مقصوده

که شما گفتی آره

خداروشکر رو کارتنش زده مقصود یا دینو؟ چون تو باسلام بعضی ها نوشته بودن دینو اومده برامون. گفتم شا ...

کارت؟ عزیزم من از مغازه خریدم ن مجازی

رو کارتنشم چیزی ننوشته بود ولی زیر پشقابا انگلیسی نوشته مقصود 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مرسی عزیزم واقعا آره دیدم تو با سلام نوشته بودن برامون دینو آوردن بجا مقصود. سوال برام پیش اومده ب ...

دینو تولید خودمقصوده مثل اینایی که توشناسنامه طرف اسمش غضنفر بعد بزرگ میشه اسمش میزارن کامی مثلا😂 حالا اینم توشناسنامه مقصوده دینو صداش میکنن

کارت؟ عزیزم من از مغازه خریدم ن مجازی رو کارتنشم چیزی ننوشته بود ولی زیر پشقابا انگلیسی نوشته مقصود ...

کارتون منظورم بود

آها پس زیرش زده مقصود

مرسی خانوم گل🌹

تعریفشو شنیدم خودم برای جهیزیه بخوام بخرم مقصود میخرم. رسید دستت بهم میگی کیفیتش چطوره؟  

عزیزم امروز سفارشم رسید. مارک MG بود و زیرش نوشته بود رویال اوپال. حالا دیگه نمیدونم مقصود بود یا نه.

به شدت کیفیت رنگ طرحش پایین طوریکه با دست کشیدم رو طرحاش، به راحتی پاک شدن.

منم عودت سفارش کردم. 

از باسلام که این همه سروصدا هم داره خریده بودم.

از صبح ساعت ۱۰ بدو بدو واسه تحویل گرفتنش و از ۳بعدظهرم تا الآن واسه عودتش داشتم.

من دیگه باشم خرید آنلاین کنم🤦🏻‍♀️

عزیزم امروز سفارشم رسید. مارک MG بود و زیرش نوشته بود رویال اوپال. حالا دیگه نمیدونم مقصود بود ...

وایییی. هزینه ای که ‌کردی رو برمیگردونن؟ 

آره اصلا اینجور چیزا رو نمبشه آنلاین خرید فقط حضوری. خدا خیرشون نده جنس بد و بی کیفیت میفرستن 

دختر تابستونی 🌿
وایییی. هزینه ای که ‌کردی رو برمیگردونن؟  آره اصلا اینجور چیزا رو نمبشه آنلاین خرید فقط حضوری. ...

من یک سرویس۲۶پارچه سفارش دادم و متعلقاتشم (مثل کاسه و سس خوری و نمکدون و یه دیس و کاسه سالاد) میشد اندازه یه سرویس دیگه.

اینجا یه عقلی که کردم این بود که دوتا سرویس ثبت کردم و  فقط ۵۰ تومن براش کارت به کارت کردم.

چون باسلام کارت به کارت رو قبول نمیکنه و پرداخت داخل برنامه رو عودت میده.

خللاصه که پولی که داخل باسلام ریخته بودم عودت داده شد اما ۵۰ کارت به کارت رو نریخت و درکل ۵۵ ضرر کردم😅

خداکنه دیگه ماجراش تموم شده باشه. 

وایییی. هزینه ای که ‌کردی رو برمیگردونن؟  آره اصلا اینجور چیزا رو نمبشه آنلاین خرید فقط حضوری. ...

اصلاح میکنم، زرنگی من نبود. خدا خواست که من اینجوری پرداخت کنم.🙋🏻‍♀️

من یک سرویس۲۶پارچه سفارش دادم و متعلقاتشم (مثل کاسه و سس خوری و نمکدون و یه دیس و کاسه سالاد) میشد ا ...

۵۵ تومن اشکال نداره زیادی . خداروشکر عودت شد منم یبار تو خرید آنلاین ضربه خوردم لیوان خریدم شکسته اورد و ... دیگه بار آخرم شد 

دختر تابستونی 🌿
سلام عزیزم غرفه ای ک سفارش دادی چی بود میخام سفارش بدم از باسلام البته قرفش برتره. اسم غرفه رو میگی ...

سلام عزیزم، غرفه اشو یادم نمیاد راستشو بخوای.

اما غرفه دارش آدم خوبی بود و رضایت خریدها بالا بود اما نمیدونم چرا شانس من اینجور شد😬 اما خب پسش گرفت و پول برگشت خورد