متاسفانه دیشب فهمیدیم که ( ک ا ***و م ) سوراخ بوده .. من بعد نیم ساعت قرص اورژانسی تنسی ۱/۵ رو خوردم .. بیایین بگین که باردار نیستم.. بدبختی از شانس بد من روز تخمک گذاریم هم همین حدوداست ..
میشه برام صلوات بفرستن؟؟؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
منم یه ساعت بعد خوردم ولی چون موعدتخمک گذاری بودبازم استرس دارم
برای منم همینطور بود نگران نباش ان شاءالله که چیزی نیست
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام منم اورژانسی خوردم و پریود نشدم شما چی شد باردار بودین ؟
سلام عزیزم چند روز بعدش دقیقا موقع موعدم، پریود شدم
عزیزم چه خوب من هنوز نشدم با وجود اورژانسی امکان حاملگی هست
اگه تو همون زمان که باید مصرف شه استفاده کردی فکر نکنم
۴۸ ساعت بعد فکر کنم دیره .. حالا ان شاءالله پریود شی