2777
2789

خانومای عزیزم ممنون اومدین دعا کردین و انرژی مثبت فرستادین شکر خدا اوتیسم رو رد کردیم و اینو مدیون دعاهاتونم انشاالله زندگیتون آروم و شاد و تنتون سلامت باشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤩💞💞💞💞

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
2805

خداروشکر

تاپیکتو ندیدم ولی برات خوشحالم ان شاءالله دیگه هیچ وقت بخاطر بچه ات نگران نشی و تنش سالم باشه

شما هم واسه دختر من دعا کنید تشنج رو دیگه هیچ وقت تجربه نکنه و سلامت باشه همیشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خداروشکر تاپیکتو ندیدم ولی برات خوشحالم ان شاءالله دیگه هیچ وقت بخاطر بچه ات نگران نشی و تنش سالم ب ...

ممنونم عزیزم امشب من شب سختی رو گذروندم مطمعنم خدا دعای مادر دلشکسته رو زود اجابت می‌کنه در حق دختر قشنگ دعا میکنم ایشالله همیشه تنش سلامت باشه خدا هیچ مادری رو با بچش اذیت نکنه❤️

عززیزم ناراحت شدم😔ان شالله دیگه پیش نمیاد

ممنون گلم ان شاءالله 

تو تاپیکم توضیح دادم‌چقد وحشتناک بود... فقط خداروشکر به خیر گذشت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ممنونم عزیزم امشب من شب سختی رو گذروندم مطمعنم خدا دعای مادر دلشکسته رو زود اجابت می‌کنه در حق دختر ...

ممنون گلم ان شاالله 

امیدوارم‌هیچ مادری هیچ گوشه ی دنیا بخاطر بچش تو دلش غم نیاد