2777
2789
عنوان

🦃 پتسم عاشق حیوون همسایه شده نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂 خوب تربیتش نکردی دیگه ببین کارش ب کجا کشیده عاشق بز شده لعنتی  بچشون میشه بزقلمون😐

جررررررررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت

درخاست مطلقا ممنوع 
جررررررررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت

🤣🤣🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

این صحنه رمانتیک حتی این دوتا هم تجربه کردن

ولی من هنوز سینگل به گورم🙄😂

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

خوش ب سعادتش 

اونوقت من هنوز سینگلم😔🙂

خدااااااااااااااا

😭🍊

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋

عه کیومرث عاشق شده ؟ 

جوونن 😂

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
این صحنه رمانتیک حتی این دوتا هم تجربه کردن ولی من هنوز سینگل به گورم🙄😂

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷