2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8859 بازدید | 139 پست
عزیزم شما چیکار کردی منم خیلی حاااالم بده و بینیم داغونه

سلام عزیزم من هنوز زیر یکساله ، موندم یکسال بگذره ببینم چطور میشه ولی منم داغونم هر روز میگم چه کاری بود کردم

درسته عزیزم.همه دکترها کار خوب و بد دارن.نه گلم من اصلا به پیج اعتماد ندارم.بشارتی زاده رو ازش نمونه ...

عزیزم شما عمل کردی ؟منم دنبال دکترم برای عمل ترمیمی بینی،اگه دکتر خوب پیدا کردید لطفا به منم معرفی کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افسانه جون،شما چی،عمل ترمیمی انجام دادیت؟

سلام عزیزم  من الان میشه ده ماهه که عمل اول انجام دادم و تا الان هم اصلا راضی نیستم و به فکر ترمیم هستم والا الان مد نظرم دکتر تقوی هست که ریسکش کمه ولی خب هزینه اش خیلی زیاده 

۶ ماهه، اصن خوب نیس زشت و پر از ایراد که واقعا زندگیم داره از هم میپاشه ، امروز تصمیم گرفتم برم پیش ...

منم عین شما شدم.  سه ماه ک گریه.  یعنی میتونستم خودم رو خلاص میکردم.  حیف دختر دارم.  هررروز خودم رو لعنت میدم. الان چهار ماه شد.   

منم عین شما شدم. سه ماه ک گریه. یعنی میتونستم خودم رو خلاص میکردم. حیف دختر دارم. هررروز خودم رو ...

میدونم عزیزم چی میگی کامل درکت میکنم  و متاسفم بابت حالی که برات پیش اومده ، من نه که کنار اومده باشم نه ولی سعی میکنم از اون حال و احوال بدی که  داشتم کمی فاصله بگیرم و شرایطم رو بپذیرم تا بتونم درست تصمیم بگیرم و عجولانه تصمیم نگیرم 

ترمیمش که از ۱۲۰ ب بالا هست ،  فعلا روحیه یه عمل دیگه و دردسراشو ندارم چند تا مشاوره آنلاین داشتم  فقط ،  باید صبر کنید چون هیچ اقدامی زیر یکسال نمیتونید بکنید  ،پس فقط سعی کنید روحیه اتون رو حفظ کنید که افسرده نشید بخاطر دخترتون  

ترمیمش که از ۱۲۰ ب بالا هست ، فعلا روحیه یه عمل دیگه و دردسراشو ندارم چند تا مشاوره آنلاین داشتم ف ...

خدا کمک کنه بهمون.  به قول تو منم طاقت عمل دیگ ندارم. در سن ۴۲ سالگی عمل کردم.  دیگ جون ندارم. پولم ندارم

منم عین شما شدم. سه ماه ک گریه. یعنی میتونستم خودم رو خلاص میکردم. حیف دختر دارم. هررروز خودم رو ...

منم همینطوررر   اصلا بدم میاد چسب رو بردارمم   حالم افتضاححححههه  مامانم اینقدر حالش بد بود واسم بیچاره کهیر زد   نمیدونم چیکارکنم

ترمیمش که از ۱۲۰ ب بالا هست ، فعلا روحیه یه عمل دیگه و دردسراشو ندارم چند تا مشاوره آنلاین داشتم ف ...

واقعا زیر یک سال نمیشه ترمیم کرد ؟ شما عمل ترمیم انجام دادین ؟؟؟ بخدااا حالمم بدهههه راهنماییم کنیدددد

واقعا زیر یک سال نمیشه ترمیم کرد ؟ شما عمل ترمیم انجام دادین ؟؟؟ بخدااا حالمم بدهههه راهنماییم کنیدد ...

نه عزیزم زیر یکسال خطرناک هست و هیچ دکتری زیر یکسال کاری برات نمیکنه ،مگه دکتر خودت که روتوش یا تزریقی لازم باشه ،نه من انجام ندادم روحیه و توان یه عمل دیگه رو الان ندارم تا بعدا چی پیش بیاد ، سعی کنید روحیتون رو حفظ کنید که دچار افسردگی نشید