2777
2789
بله تخم شوید خوبه اما چون عوامل زیادی تو بدن روی رحم تاثیرمیذارن من پاکسازی کل بدن رو پیشنهاد میدم

چجوری عزیزم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشاور طب سنتی ام ومیتونم کمکتون کنم

چقدر عالی خدا خیرتون بده ممنون میشم بگین چجوری کل بدن پاکسازی کرد و عفونت زنان رو بر طرف کرد

چقدر عالی خدا خیرتون بده ممنون میشم بگین چجوری کل بدن پاکسازی کرد و عفونت زنان رو بر طرف کرد

ممنون هم‌چنین

خوب در اول برای اینکه مزاج شما مشخص بشه قد وزن سن برای من بفرستین

برای تشخیص عارضه های بدن وتشخیص اینکه چه مشکلاتی دارین یه عکس باکیفیت از زبانتون برام بفرستین تا از روعکس بهتون بگم چه عارضه هایی دارین

عکس زبان دوساعت بعد غذا با دوبین پشت گوشی باشه سلفی نباشه

ته حلق وکناره های زبان هم مشخص باشه

هدفمند زندگی کن بانو🌹
ممنون هم‌چنین خوب در اول برای اینکه مزاج شما مشخص بشه قد وزن سن برای من بفرستین برای تشخیص عارضه ه ...

مرسی عزیزم حتما میگیرم میزارم براتون 

ممنون هم‌چنین خوب در اول برای اینکه مزاج شما مشخص بشه قد وزن سن برای من بفرستین برای تشخیص عارضه ه ...

سلام وقت بخير

پزشك طب سنتى تشخيص دادن كه طبع من بلغم رو به سودا هست.الان من دچار وسواس فكرى شدم.توصيه شما براى درمان وسواس فكرى و به تعادل رسوندن طبع من چيه؟

سلام وقت بخير پزشك طب سنتى تشخيص دادن كه طبع من بلغم رو به سودا هست.الان من دچار وسواس فكرى شدم.تو ...

سلام بله وسواس فکری از غلبه سودا میاد

خوب شما باید سودا زدایی کنین بدنتون رو

هدفمند زندگی کن بانو🌹