2777
2789
عنوان

من یک مادر شاغلم...

1172 بازدید | 66 پست

که دیشب با کلی عذاب وجدان خوابیدم و صبح هم  با همون عذاب وجدان اومدم سرکار و بعد از تماس دخترم که کلی پای  تلفن گریه کرد منم اینطرف خط یعالمه گریه کردم الانم مخم داره از سردرد میترکه  

دیشب دخترم تا آخر وقت بیدار و بخاطر اینکه همیشه خونه رو پر وسیله میکنه کلی بهش غرغر کرد و دعواش کردم که بگیره بخوابه درست ساعت 12/20 خوابید 

از لحظه ای که خوابید دارم از عذاب وجدان دیوونه میشم.صبح هم که بیدار شد زنگ زد یعالمه گریه کرد 

دلم کباب شده براش  

چقد مامان بدی هستم من...

اینم بگم دخترم 3/5ساله هست و من تا 2 سالگیش قید کار رو زدم و همیشه پیشش بودم

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲من تو بچگیم تا بزرگسالی مامانم کار میکرد ...

تو ی شرکت ...حسرت ی روزموندن تو خونه ب دلم موند 

واس همین هرگز سر کار نمیرم ...پیش پسرمم ..پسرم ۱۳ تموم میکنه اسفند ...البته شوهرمم دوست نداره کار کنم

خیلی جاها کار تو شرکت پیشنهاد شد ینی ازطریق دوستان

ولی خوب کلن دلم نمیخواد برم ...تمام گذشته خودم تو ذهنمه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

از الان مستقل بارش بیار منم سزکار بودم پسرم منظم بود گریه و اینا رو نداشت . وقتی سرکاری پیش مادربزرگشه ؟

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

دعوای بچه با پدر مادر طبیعیه عذاب وجدان نداشته باش 

شما هم چون زن هستی و مادر قرار نیست نیاز و علاقه خودتو بخاطر بچه بزاری کنار که 

همسر شما پیشرفت می‌کنه بچه هم زود بزرگ میشه پیشرفت می‌کنه بعد شما بمونی با حسرت اینکه بخاطر بچه از خونه نزدم بیرون برم سر کار درس بخونم یا کلاسی چیزی برم؟