2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15343 بازدید | 559 پست
چقدر دلم واسه چاییای خونه مامانبزرگم تنگ شده😭 واسه جوونی پدرومادرم😔

یادش بخیر 

اگثر اوقات پدرم چای درست میکردن تو خونه 

خیلی دوست داشتن چای درست کردن شون هم با آداب بود 

بخصوص عصرها 

چقدر دلتنگشم 

نمیدونستم ی روزی حسرت ی فنحون چای و گفتن بیاین بابا عصرونه رو میخورم

کیا با تلفن سکه ای خاطره دارن😁 چقدر توش فوت میکردیم😂

زمان جنگ مردم میرفتن تو صف می ایستادن به عزیز انشون زنگ بزنن 

ما ی همسایه خوزستانی داشتیم میومد خونه ما بعد هر بمبارون با فامیلش تماس میگرفت 

بیچاره چقدر استرس داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول حس خوبی بهم دست داد رفتم خاطرات بچگی بعد یهو دلم گرفت دل تنگ پدر مادرم شدم الهی هیچ دختری تو سن ...

عزیزم😔

روح پدرومادرت شاد🌹

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
زمان جنگ مردم میرفتن تو صف می ایستادن به عزیز انشون زنگ بزنن  ما ی همسایه خوزستانی داشتیم میوم ...

چه روزای پراسترسی بود

کاملا یادمه

الهی تو هیچ کشوری جنگ نباشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
💖💖💖💖💖 عزیز دلم خانم خوشگل  تولدت مبارک و پر تکرار  انشالله سالیان سال سایه ات بالا ...

قربونت برم مهربونم❤️❤️❤️😘😘😘😘

یادش بخیر پاک کن ها  قسمت آبیش میگفتن جوهر پاکنه اما فقط دفترمونو سوراخ میکرد

👌😁

من از این عروسکه داشتم اسمشو گذاشتم ستاره بعد یه روز مرد با پسر عموم و دختر عموم خاکش کردیم مراسم گر ...

چقدر دنیامون قشنگ بود

سلام مرسی عزیزم دعوتم کردی

سلام گلم

خوش اومدی

@۰۰۱۰ @ش_ب_ن_م     دخترا بیایین تاپیک پرخاطره

سلام عزیزدلم

خوبی آذر جونم؟

ممنون که به یادم بودی گلم

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم