2777
2789
پیشنهاد خوبی نیست ک شوهرتو تنها بزاری  اگ میشه باهاش صحبت کن ی هفته اونجا بمونید با لطافت زنان ...

مامانم اصلااا قبول نمیکنه شوهرمم براش سخت نیست خب میخواد خونهدبخوابخ بیاد اینجا کسی نیست ک تنهاییم با مامانم 😭نمیدونم امیدوارم قبول کنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من از اولی که توی اتاق احیا بود
اون سرش که باز کرده بود دکتر
اون چشمای اشکی بسته شده س
من همه اینارو دیدم
همه شو همه شو همه شو😭😭😭😭😭😭 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهممت ای کاش میشد روزهارو به عقب برگردوند من نمیدونم چه اتفاقی برای پدرتون افتاده انشاالله مورد ...

میدونی من حتی الان میگم‌خوشبحالت بیمارستان پیشش بودی😭😭

بابای من اول مهر مشخص شد سرطان داره تهران بستری شد ما شهرستان بودیم یماه اخر حتی گوشی مارو‌جواب نمیداد چون میگفت دخترام غصه میخورد صداش تغییر کرده بود نمیخواست مااذیت بشم😭وقتی بهتر بود رفتیم ملاقاتش تهران ولی ماه اخر حتی میگفت نیاید شما همش امیدوار بودیم خوب میشه یدفعه خودش میاد شهرمون همش دارم عذاب میکشم چرا اصرار نکردم برم چرا ندیدمش😭حسرت دیدنش موند

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
میدونی من حتی الان میگم‌خوشبحالت بیمارستان پیشش بودی😭😭 بابای من اول مهر مشخص شد سرطان داره تهران ...

خدا به دلمون صبر بده

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....