2777
2789
عنوان

داستان واقعی بنام مهرانگیز

| مشاهده متن کامل بحث + 537596 بازدید | 3092 پست

دیبا به کامران میگه بچه نمیخوام

اما خیلی زود دوقلو دختر باردار میشه

هامون و نیلوفر بچه دار نمیشن بیست سال بعد دخترای دیبا پزشکی قبول میشن دیبا میفهمه باردار دوباره میگه نمیخوام بچمو

مامانش میگه بدش به هامون دیبا میگه اگه پسر بود میدم اگه دختر بود نه از قضا میره سونو و پسر پشیمون میشه به نیلوفر نمیگه. پسر خلاصه که ماه‌های آخر میره بهش بگه که پسر و نمیخواد بدش به اونا میفهمه نیلوفر بارداره خودش

بزرگ میشن دختر هامون و پسر دیبا ازدواج میکنن میرن امریکا

زن محمد رضا سرطان میگیره میمیره

فروغ دوباره برمیگرده میگه اگه پسر تو میخوای منو عقد کن

محمد رضا میگه نهایتا برات یه خونه بگیرم و خرجت بدم

یه زن مطلقه نازا برا محمد رضا میگیرن چون میگفت دلم نمیخواد سه تا بچه از سه تا مادر داشته باشم

از قضا زنه حامله میشه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر محمد رضا هم با گلاب میره امریکا اونجا ازدواج میکنه

امید دوباره میره خارج پیش زنش یه بچه دیگه درست میکنن آخرشم جدا میشه میاد ایران سینگل میمونه

یه مسافرت میرن شیراز تو همون باغ که همایون بازسازیش کرده خودش میفته میمیره

شاهگلم یکم حواس پرتی میگیره

میان یکم بعدش فروغ میمیره

همه شهرزاد میمیره

مامان کامران میمیره

دخترای دیبا بعد ده سال که با یه دو قلوی دکتر ازدواج کردن به فاصله سه ماه از هم بچه دار میشن دو تا دختر به ونیا میارن

@چوبکبارونی

مهربونم ممنون🥰🙏💚

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کامران هم برا دیبا گالری نقاشی زد یادم رفت بگمهر سوال داشتید برسید دیگه نمیدونم کجاشو تعریف منم

ای کاش خود داستان رو میذاشتی 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

وای فرامرز مرد 😢

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️