2777
2789
عنوان

داستان واقعی بنام مهرانگیز

| مشاهده متن کامل بحث + 485964 بازدید | 2840 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
تا اینجاشو خوندیم بقیشم میخونیم.ممنون از همه ولی چ مسخره شده.مشت خورد،چاقو خورد،سیلی خورد،جر خورد... ...

به تحصیلات ربطی نداره اتفاقا اونقد تحصیلکرده هست که وقت واسه تربیتشون کردنشون نذاشتن و الان از لات سرخیابون هم بدترن 

اونقد خانواده بی سواد هست که رو سرشون قسم میخورن بخاطر اخلاقاشون 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

کاشکی همشو یکجا بذاره دیگه آخراشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
امشب خیلی کم گذاشت شورشو درآوردهداره داستان جدید میذاره روزی چندپارت ولی مخاطبای اینو گذاشته تو خمار ...

واقعاقلم خوبی داره که تونسته مارواینجوردرگیرداستانش کنه داستان جدیدشوزیادمیزاره تاآدمارومثل الان که مادرگیرشدیم درگیرکنه ولی صدحیف که ازیه راه نادرست به نتیجه درست نمیشه دست یافت اگه بهترعمل میکردموفق تبودمن واقعادوست دا رم رمان های خانم گلکاروبخونم ولی این خانم آخریشه دیگه دوست ندارم من بعداسمشم به گوشم بخوره ازبس آذیت کردالانم چون درگیرش شدم تاته میخونم ولی دیگه نه

کاشکی زود تموم شه دیگه داستان جدیدش رو نگذارید 

نویسنده مرض داره 😖

2810