نیکمنش مدیر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 855 عنوان داستان واقعی بنام مهرانگیز | مشاهده متن کامل بحث + 489346 بازدید | 2849 پست من عضو کانالی هستم که داستان واقعی میذارن ،خواستم اینجا بذارم چون خیلیا اهل این داستان ها هستن ولی باید کمی حوصله کنید که هم بتونم کپی کنم و بفرستم 1402/09/09 | 23:10 74 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 نویسنده دیگه شورشو درآورده هی داره آبکی تَرِش میکنه..... اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 یه سوال بپرسمبه نظرت اگه داستان از خصوصی بگیریم بذاریم اینجا حق الناس؟؟؟ آره عزیزم من واس هم پیگیر نشدم اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 آره عزیزم من واس هم پیگیر نشدم *همین اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
عقاب7 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 99 آره عزیزم من واس هم پیگیر نشدم خیلی کم میزاره هنوآخرهفته روهم نمیزاره واقعابده داره باروان خواننده بازی میکنه منکه بدجوررومخمه نمیتونم بهش فکرنکنم
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 خیلی کم میزاره هنوآخرهفته روهم نمیزاره واقعابده داره باروان خواننده بازی میکنه منکه بدجوررومخمه نمیت ... من خیلی درگیرش نیستم مشخصه نویسنده داره کش میده که پول بیشتری در بیاره اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 6427 من خیلی درگیرش نیستم مشخصه نویسنده داره کش میده که پول بیشتری در بیاره چطوریه داستانشو بذارید اینجا حق الناس ولی نویسنده واسه یه رمان اینقدر پول دربیاره عادیه؟؟؟ 🤔لطفا همه داستان رو اگه کسی داره بگذاره یه نی نی سایت دعا گوش میشن 😄 به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 چطوریه داستانشو بذارید اینجا حق الناس ولی نویسنده واسه یه رمان اینقدر پول دربیاره عادیه؟؟؟ 🤔لطفا هم ... عزیزم داستان یک نفر پول میده میخره و فقط خودش اجازه خوندنش رو داره من کاری به نویسنده ندارم اگه بی انصافی هم کنه گردن خودشه نه من... اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 6427 عزیزم داستان یک نفر پول میده میخره و فقط خودش اجازه خوندنش رو داره من کاری به نویسنده ندارم اگه بی ا ... من صدبار تا حالا کتابی که خوندمو اهدا کردم به کتابخونه پس اونیکه میخره دیگه تصمیم با اونه بعدشم همه تو تی نی سایت پیگیر این داستان نیستن 🤷♀️ به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 من صدبار تا حالا کتابی که خوندمو اهدا کردم به کتابخونه پس اونیکه میخره دیگه تصمیم با اونه بعدشم همه ... عزیزم کتاب فرق میکنه این داستانای اینطوری رو نویسنده اگه راضی نباشه نمیشه دیگه.... اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 6427 عزیزم کتاب فرق میکنه این داستانای اینطوری رو نویسنده اگه راضی نباشه نمیشه دیگه.... چی بگم والا حق با شماست اونم از اون راه پول درمیاره دیگه به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
0_0فرشته0_0 عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 6427 عزیزم کتاب فرق میکنه این داستانای اینطوری رو نویسنده اگه راضی نباشه نمیشه دیگه.... امروز میذاری بازم؟ به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10117 امروز میذاری بازم؟ نه عزیزم تا همین جا گذاشته بود تموم شد اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍 سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️ درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز❗️