2777
2789
عنوان

آب شفا برای بیماری

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوره ناس هم ۷۰ مرتبه باید خونده بشه،نمیدونم چرا جا افتاده

سلام،ممنون بابت این پست خوبی که گذاشتین

فقط یه سوال داشتم از خدمتتون،من شنیده بودم آب قرآنی رو اگر یه بار سوره ها رو کامل بخونیم به آب ،بعد هروقت حجم آب کم شد دوباره بهش آب اضافه کنیم هم خاصیت آب قرانی رو داره که کل سوره ها رو بهش خوندیم.

یعنی نیاز نیست هر سری دوباره کل همون سوره ها و آیه ها رو بخونیم.

میشه در مورد این آب شفا که شما گذاشتین هم همین کارو انجام داد؟؟؟؟؟

سلام،ممنون بابت این پست خوبی که گذاشتینفقط یه سوال داشتم از خدمتتون،من شنیده بودم آب قرآنی رو اگر یه ...

در مورد این نوع دستورا،  میشه اینکارو کرد ولی بهتره هر چند وقت یه دفعه شارژ کنی برای اثر بیشتر

واقعا تاثیر داره

شک نکن معجزست.  من ی دستور مشابه همین با کمی تفاوت برای سرطان پدرم که از نوع تهاجمی بود انجام دادم و واقعا معجزشو دیدم.  الانم دارم برای بیمارای دیگه انجام میدم 

شک نکن معجزست. من ی دستور مشابه همین با کمی تفاوت برای سرطان پدرم که از نوع تهاجمی بود انجام دادم و ...

ممنون ک۶ پاسخگو بودید

انشالله سایه پدرتون سالیان سال بالا سرتون باشه

چه مدت بعد از استفاده از این آب تاثیرش رو دیدین؟؟؟

ممنون ک۶ پاسخگو بودیدانشالله سایه پدرتون سالیان سال بالا سرتون باشهچه مدت بعد از استفاده از این آب ت ...

ممنون عزیزم از دعاتوی زیباتون♥🙏 دقیق یادم نیست چون تو شرایط بد روحی بودم و بیماریش یکهو رشد کرد بعد از جراحی این دستورو انجام دادم و به لطف خدا بیماری کنترل شد. چیزی ک یادمه اینه که با توجه به جواب پاتولوژی،  دکتر از درمان راضی بود که اینم از برکت این دستور بود

برای بیمارای دیگه انجام میدین،نتیجه داشته؟

برای فراموشی دارم انجام میدم و تازه شروع کردم یک دوره بگذره تاثیرش مشخص میشه گر چه من یقین دارم این اذکار هر بیماری رو شفا میده.